12 de argint reguli de alimentație sănătoasă

0
777

Mananca alimente – care este mâncare adevărată, dar nu prelucrate industrial conglomerate și semifabricate plin de chimie și le astfel de ingrediente care organismul nostru „de la natura” (și natură, în general), în măsura în care zaharuri rafinate (care sunt, într-adevăr, „rafinat”), ztužené grăsimi, rafinat, făină albă (căci „decât o pâine mai albă, cu atât mai repede vei fi la bord” – a se vedea problema în prezent, în întreaga lume largă boala celiaca) și o serie de alte moderne „bunătăți din rafinăriile de petrol…” Doar nečerpejte lor de combustibil, în același loc, cum ar fi masini!

Mananca vie alimentare – produse alimentare, care, în mod natural (și, prin urmare, rapid) strică, căci numai astfel de produse conțin naturale ciuperci și bacterii, care ajuta la echilibrarea mediu intern în corpul nostru, ca kupř. produsele de lapte (din container), nepasteurizată (inele) de bere etc. mediul Nostru intern în organism, sunt complet străine toate aceste chimice, emulgatori, stabilizatori, aromatizancia, conservanți și alte substanțe chimice.

Mănâncă o masă simplă – care include nu mai mult de 5 ingrediente – fel, că mult mai multe ingrediente, produse alimentare ambalate conțin, cu atât mai mult au fost prelucrate industrial.

Mananca vegetale produse alimentare, produse pe bază de plante aduc beneficii organismului nostru (spre deosebire de azi consumul excesiv de carne), nu încape îndoială, în special așa-numitele legume verzi și în special leguminoase. Mai mult, ei chiar mai puțin „asigurate de energie”, pe care o are actualul om de legiune, numit în exces și care duce apoi la o varietate de viață corporale și boli mintale.

Mananca un animale de nutriție – dacă mănânci după restaurante ieftine și de curse site, atunci să știți că de calitate nu plătesc – numai noi, Cehii, noi nu vrem să-și petreacă pentru calitatea în detrimentul cantității – adică, plătesc mai mult și mănâncă mai puțin. Nu se poate pregăti pentru un pic de bani o mulțime de muzică! În acest caz, cele mai bune produse de dovedit biofarem, probabil, complet ideal, din gradina sau de curte, animale de companie și fiert, și „vlastnoústně zkonzumované” (cu oameni buni, care dotvoří există pověstnou cireasa de pe tort).

Mâncați cu măsură – în prezent, plătesc mai mult decât oricând, sau cine merge încet, mai departe dojede. Esența de placere constituie prima mușcătură, nu ultima. Cine mănâncă mai puțin, tot mai bea. Întotdeauna te simți mai ușor de foame, decât un pic de přejedený!

Mananca de viu – încercați vreodată să scrie într-o săptămână, cât de prost și limitat-alegerea noastră de produse alimentare.

Mănâncă în mod regulat – numai regularitatea, prin urmare, și o anumită ordine și ordine, și aceasta nu numai în alimentație, aduce organismului nostru un sentiment de armonie.

Mănâncă încet – doar de atât aveți plăcerea și impresia de preparate (gurmanzi, Francezii sau Italienii nu putea să) și numai astfel ea va veni mai devreme decât senzația de sațietate și, astfel, să visăm mai puțin și să ne simțim mai bine. E de mirare atunci întrebarea: am Mâncat pe margine? Dar pe site-ul propunerea: a fost satisfăcută, mi-e foame, și pochutnal eu!

Mâncați în stare capriciu, cu prieteni buni și la masa de seara (nu este ceva care este în valoare de calculator). Preferă să mâncați în stare de repaus (fără tensiune) și, în principal, cu o stare de spirit bună, nesănătoase, cârnați, decât atunci când vystresovaní (download, ucenicii lui au fugit de frica sau de furie) zdlábnete potențial sănătos broccoli – nu este nevoie de ghicitul 2x, că organismul nostru este răul cel mai mic.

Mănâncă fără extreme – în caz că, uneori, dacă încalcă regulile de stil de viață sănătos, așa că nimic esențial nu se va întâmpla, în cazul în care organismul este suficient de sanatoasa astfel de exces pentru a compensa. Cu toate acestea, în cazul în care „de sărbători” mai des sau organismul bolnav, consecințele vor veni mai devreme sau mai târziu sub formă de boală. Bine, deci, după o astfel de aruncari instala pe mai multe zile un regim riguros și strângeți-te de centura.

Mâncați și bucurați-vă, căci placerea de a manca-unul dintre motivele pentru care mancam (nu numai din cauza foamei). Așa că, doar într-o măsură…inclusiv și a bunului simț!

Și niciodată nu uita de micul dejun, și pe bună dreptate! Dimineață, întotdeauna trebuie să fie mai întâi „în cuptor zatopit, treptat rozpálit centrala, pentru a cuptorul bine spalovala toată ziua, și atunci numai pe aragaz pentru a găti”. Și așa funcționează digestia noastre: dacă la rozdělání de foc, prin aplicarea „umede de lemne” (așa-numitele produse oferind umed și rece cum ar fi iaurt, branza, fructe si legume crude, sucuri de fructe, ceai verde…), sau, dimpotrivă, „rozděláme ohýnek cu ajutorul benzinei” (așa-numitele produse dând foc, cum ar fi negru de cafea sau alcool), și apoi, și un alt rău și a noastră digestia și funcționarea generală a organismului impactul negativ.

O astfel de bautura ideala pentru micul dejun este o Băutură Înțelepților chinezi, care funcționează ca „podpalovač Pepo”. La rozdělání de foc trebuie să și uscată a lemnului de foc”, în cazul nostru, terci de ovăz terci de ovăz cu scorțișoară (kupř. jahelné, ovăz, porumb, orez, pohankové…) sau calde supe, kupř. carne de vită sau de legume, ciorbe. În cazul în care, în timpul zilei (cu 11. până la 15. ore) pozřít și mai „nesanatoase”, fără de noi ca ceva este fundamental subminat sănătatea (sau șină de lemn umed, de asemenea, arde bine rozdělaném ohníčku…).


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/alegesanatatea-blog.ro/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ