7 motive pentru a călători în lume singur

0
779

7 motive pentru a călători în lume singurDin cauza faptului că deja de câțiva ani obrážím glób în sine, fără escortă, am multe pentru exota. Bucle deasupra capului: „în SINE? O FEMEIE?! ACEST LUCRU NU TE TEMI CĂ CINEVA ȚI-A FACE CEVA, VIOLURI, IA???” Și așa mai departe… Lista de scenarii catastrofale „ce dacă și ce dacă” nu a luat sfârșit, și sunt doar o reflectare a depășit negativistického de gândire.

Eu cu astfel de idei niciodată nu este văzut, am știut că, dacă i-ar fi recunoscut, așa că, înainte de Călătoria lor, eu îi voi aduce pe, și el ar fi fost încă în sine dăunători în destinul tău, așa că mai bine ai přepnu pe un val pozitiv și să încerce să fie întotdeauna perfect vigilent, conștiincios și blând. Eu pot odpřísáhnout că este o acțiune conștientă funcționează perfect.

Pe la începutul depinde mele cestovatelských ambiție, am chiar și în somn nu a putut imagina că am undeva susținut în sine, dar excelent prietena, care cu un tip, după doi ani de круживший în jurul lumii, am ubezpečila că ei înșiși cestovatelek în țări străine nenumărate, și că, în acest caz, nu este nimic ciudat, pentru că este considerat de la sine înțeles și absolut natural.

Încă, dar am fost în îndoială, am decis că anume că osmělím și vyrazím, dar soarta a vrut altfel și půlroční excursii excursie ne-am propus apoi cu prietenul ei. De cele mai multe ori după o lună petrecută în Africa nu a putut merge mai departe, a trebuit să se întoarcă acasă, pentru a salva nevalabile de afaceri, pentru că el a început în Europa, criza economică. Nici pentru o secundă am neuvažovala, că m-am întors. Am idei și planuri, țin din răsputeri, și are „cap de berbec” natura nu a făcut, pentru a zbaběle s-a întors acasă. Am avut un plan și un bilet dus-întors pentru cinci luni.

Și așa m-am pomenit în SINE și imediat de la Rio de Janeiro, una dintre cele mai periculoase orase de pe planeta noastră. Přirovnala ar fi situația, atunci când nu înotători te arunca în apă, pentru a însuși a învățat să înoate. A fost un șoc, dar, în același timp, cea mai bună școală și m-am in viata nici o secundă fără сентиментального de compasiune, că am decis să rămână. Din acest moment a început să se dezvolte meu ireal istoria personală, și, prin urmare, nu este întâmplător faptul că pagina este numele în SINE este ÎN MIȘCARE.

Pentru toate se rezolvă, de sex masculin și de sex feminin, care osamocení, îndoială și le lipsește curajul de a merge în străinătate, zvýrazním modele singure rătăcitor, care subliniază unicitatea individuală de muncă, aici, pe Pământ. Fiecare dintre aceste fapte este pentru mine un eveniment singuratic geografică descoperire care mă atrage și de a face un pelerinaj la propriu unic și ingenios autentice.

Pentru a decupa o poveste lungă scurt, acum ai naservíruji șapte motive pentru a călători în lume solo:

  1. Creați întotdeauna o mulțime de noi cunostinte

Nu-mi amintesc exact cât de mulți prieteni am avut în Facebook și în baza de date electronică, înainte de am plecat în necunoscut. Chiar nu voi lauda despre cât de mult am prieteni pe Facebook acum, după șase ani, este important (pentru mine, cheie) de informații, aceste armonii de faptul că în lume există milioane de oameni, iar naladěných oameni ca mine. Această concluzie are pentru mine greutatea sa în aur, pentru că întotdeauna am simțit osamocená lor percepția celor din jur, nevyslyšenými dorințele și distractive de idei.

7 motive pentru a călători în lume singurNumai după ce am crescut în lume, am ajuns în suflete pereche, pentru care a fi tu însuți prioritate. Cum spontane, unui, nutritive, au dorințele lor și nu se teme de punerea lor în aplicare. Le face crudă de energie și pasiune pentru ei pâine și unt. Ei dobrosrdeční, sdílní și de ajutor.

Pe drum, în principal ubytovávám în hostelích, în cazul în care atmosfera extraordinară și aventuri interesante în ele mai mult. Pentru mine nu este cel mai bun dating condiții decât „un amestec de dormitory” (pensiune totală, nu există nici o separare, masculin și feminin, bine toate impreuna.

  1. S-a împrietenit extraordinară de comunicare cu localnicii pe o bază cu caracter personal

Pentru că voi înșivă ați locale o notă. La unele culturi acest fapt este îngrijorătoare, cu atât mai sincere simpatie și sprijin pe mâini la tine se îndreaptă din toate părțile. Vei deveni pentru un timp parte străin de familie, puteți îmbrăcați zâmbete și indicii, grija și bunătatea fără margini.

Numai cei nejchudobnější cu tine împart tot ce au, ei se folosesc de tine pentru a alimenta și mai ustelou pe pat, iar uléhají pe pământ. Atributele de comportament de oameni din țările lumii a treia, pentru care, ca iubitor de bunătate și de generozitate bazálními de manifestare a caracterului uman și uctivosti la alții și niciodată nu ar fi crezut că din ceea ce ei vor avea un fel de profit.

Paradoxul este că, chiar dacă neovládáte lor mateřštinu, iar dorozumíte mâinile, picioarele și simplu přikyvovat și de râs, și totul este clar, ați înțeles chiar mai mult decât dacă ar fi folosit избитые verbale rpm.

  1. – Vă să fie întotdeauna și peste tot „mea doamna/domnul lor”

Construi pe toate piețele părților, indiferent de altul și să se bucure de o aventură, ca-mi place, este „suficient de bun” și are un gust incredibil de mare. A fi pe drum „doamnă” pentru mine este cel mai important. De a lua decizii în ultimul moment, de intuiție, și de îndată ce mă simt nejsmysluplnějším o manifestare liberă a voinței.

Nu am nevoie de nimeni să se adapteze, nici cu cine să se consulte, cu direcții precise de conducere, să respecte nalinkované termenele și рванулся pentru obiective turistice și a accentuat asupra faptului că nejedeme conform planului, pentru că am nechytili un anumit comun.

  1. Ați înțeles perfect și procíte profund autenticitatea acestui loc

Capacitatea de a сопереживанию este darul prin care omul percepe absolut tot ce este invizibil pentru ochi.

7 motive pentru a călători în lume singurCând sunteți singur, aveți sensor percepția automat taxele la maxim. Interesați-vă de fiecare detaliu, concentrându-se pe deplin la mediul local și oddáte cu aromă numai că vizitate locuri. Nastudujete, deși sfaturile din carte, un manual, dar ceea ce vei experimenta pe propria piele, tocmai tu, tocmai aici, este irepetabil, și acesta este unic exklusivita ascunde printre rânduri, că rozluštíte TINE pe loc.

Fiecare teritoriu miroase diferit, aceleași feluri de mâncare pe gustul diferit, și oamenii, pe care natrefíte rare de personalitate înguste de drum doar pentru a vă comunica ceva, de a comunica și de a împărtăși cu tine vitală înțelepciune.

Aveți timp pentru a observa locale în activitatea lor, implicat în ajunul evenimentelor cotidiene zile și exotice în comportamentul și activitățile diferitelor națiuni și triburi, este pentru tine cel mai valoros de îmbogățire.

  1. Aici veți unic eliberarea de sentimentele de călătorie în locuri unde nimeni nu te stie

Cine se va bucura de a fi pentru un timp complet incognito? Această stare de a fi, are în sine nerealist grády, este imposibil de descris în relief, vă simțiți liberi, ca în cazul în care dintr-o celulă de închisoare la domiciliu s-au dus în paradis pământesc. Nimeni nu te apreciază, nu condamnă, în mod inutil nu este afectată de problemele lor sau dotěrnými întrebări. Vă sunt invizibile pentru cei din afară, și, dacă doriți să atragă atenția altor oameni, într-un fel sau modificatori vă poate ajuta să ajungeți drăguț creaturi se vor întoarce la tine și fețe de entuziasm, ci numai o conversație poate fi un subiect pentru a scrie înainte de călătoria dumneavoastră deníčku.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/alegesanatatea-blog.ro/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ