Aveți dureri de picioare? Poate ai probleme cu inima!

0
1076

Sună un pic ciudat, dar acest lucru poate fi într-adevăr așa. Cu siguranță, mulți dintre voi de-a lungul anilor observă pe ici, pe colo diverse boli, stare generală de rău, de foarte multe ori dureri la nivelul membrelor inferioare. În special, atunci când, în timpul unei plimbări ei křečovitý caracterul și te face să se oprească, pot fi primul semnal de počínajícího vascular invaliditate arterelor membrelor inferioare.

Vasculare invaliditate ale membrelor inferioare este mai frecventă la riscante grupuri de oameni, cum ar fi, de exemplu, fumatorii si diabeticii. Anume acest grup de risc au un risc mai mare de probleme de sănătate, cum ar fi infarct miocardic sau accident vascular cerebral. Acest lucru se datorează faptului că acești pacienți anterior, tot mai des și mai des suferă de sistemul cardiovascular peste tot în organism, iar acest lucru este doar o chestiune de timp, ca și când această boală se va face simțită. În cercurile profesionale este de invaliditate este desemnat ca un salt de ateroscleroza sau cum, așa-numita rigidizarea vaselor de sange, ceea ce duce la eliminarea treptată a „înfundarea” vasele de sange. Este foarte important ca forma a acestei boli, au fost descoperite, și vă permite să vindeca. În practica obișnuită se întâmplă, uneori, foarte dificil, deoarece simptomele acestei boli nu poate fi tipic și modificări vasculare de multe ori cu mult precede prima simptome ale bolii, care poate fi, de exemplu, infarct miocardic acut.

Astfel, există un anumit grup de oameni, care au această boală trece mai repede și simptomele bolii apar mult mai devreme. La acest grup se referă, în primul rând la pacienții cu diabet zaharat, colesterol ridicat în sânge, fumători, pacienți cu hipertensiune arterială, poate, cu o frecventă de apariție a complicațiilor vasculare în familie.

Motion Free – pret, marturii, efecte, cumpara de pe amazon sau de pe site-ul producătorului?

Poate vă întrebați de ce am probleme cu inima, când te dor picioarele ? Acest lucru se datorează faptului că este o boală a vaselor de sânge de la nivelul membrelor inferioare nu este prezentă doar într-un vid, dar, de asemenea, foarte des întâlnite, împreună cu leziuni vasculare, precum și alte organe cum ar fi inima, creierul sau rinichii. De exemplu, la pacienții cu rigidizarea arterelor membrelor inferioare se numește boala ischemică a membrelor inferioare concomitent se produce boli ale inimii, vaselor de până la 68 % .

Este important, însă, este faptul că pacienții cu afectarea vaselor membrelor inferioare semnificativ mai susceptibile de a muri de un atac de cord, decât la pacienții fără existența acestei încălcări. Situația este complicată și de faptul că o parte din pacienții cu afectarea vaselor membrelor inferioare, nu are nici o dificultate sau minim exprimat. În anii 2001-2006 ani a fost la clinica, medici, în Germania au fost efectuate studii la pacienții în vârstă de peste 60 de ani, și a constatat că această boală apare la 21 %, și că acești pacienți nu sunt tratate corespunzător. Foarte probabil că așa va fi și în țara noastră, unde în prezent se desfășoară similar fondului ( proiect MOET).

Principiul de cercetare a vaselor membrelor inferioare, în afară de studiu clinic, măsurarea tensiunii arteriale la toți membrelor superioare și inferioare și de calcul, așa-numitele ABI (ancle brachial index), indicele glezna-umăr. În condiții normale de presiune a sângelui la nivelul membrelor inferioare și un pic mai sus sau la fel ca și pe mâini. La pacienții, dimpotrivă, și změřený raport mai mic de 1,0. ABI indicatorul este foarte simplu și blând screening-parametru vascular invaliditate ale membrelor inferioare, studiu nedureroasa si destul de rapid (5 – 10 minute, chiar și cu pregătirea pacientului). Dacă pacientul are tulburări de detenție (indicator) trebuie să treacă un studiu detaliat al sistemului cardiovascular și suplimentare de cercetare, orientate spre determinarea riscului de întărire a vaselor de sange. Între timp, de cercetare includ, de exemplu, determinarea nivelului de colesterol, zahăr și altele.

În prezent în medical, tendințe, menite să prevină tot felul de boli, astfel încât la stres, boli, pentru a preveni sau va permite în avans de înțeles și, ca urmare, mai eficient și mai rapid de a trata. Acesta este doar un studiu ajută pentru a descoperi originile accident vascular cerebral de invaliditate ale membrelor inferioare și iasă în evidență printre pacienții cu risc înalt de dezvoltare a complicațiilor aterosclerozei, și, prin urmare, un risc mai mare de infarct miocardic.

Altfel spus, o persoană la fel de vechi, atât de vechi sistemului cardiovascular. Așa că, dacă aveți sentimentul că „împinge” a gambei sau coapsei atunci când mersul pe jos, diabet sau chiar fumezi, poate aveți în familie un risc mai mare de infarct miocardic lăsați anchetă glezna-umăr.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/alegesanatatea-blog.ro/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ