Ce să faci când te-a mâniat varice

0
1313

Dacă pe picioare au aparut primele venă Vene varicoasemetličky, sau simțiți că vă extremitățile inferioare umflat și obosit, totul va fi bine pe picioare, să se concentreze. Răsfățați-le răgaz și de îngrijire adecvate. Probabil, vă amenință vene varicoase. Care sunt cauzele, metodele de tratament și sfaturi cum să se ocupe cu acest inconvenient?

Vene varicoase

Vene varicoase sau varice, cel mai adesea, sunt leziuni la nivelul membrelor inferioare. Se manifestă odată cu creșterea, zprohýbáním și vakovitém vychlípení venele superficiale, mai departe edeme ale membrelor inferioare, durere, mravenčením și únavností picioare. Cu trecerea bolii se produce deficiențe de alte și alte žilních supape, žilným de inflamație (tromboflebitidě) și progresivnímu înrăutățirea stării de boală.

Cauzele

Venele superficiale încep să vakovitě să se dezvolte, dacă přetěžovány o mulțime de sânge, sau dacă a fost încălcată puterea lor pereților venelor. Cauzele varicelor poate fi setat.

 • lipsa de mișcare,
 • lipsa de fibre in dieta
 • fumatul,
 • obezitate,
 • purtarea stahujícího noastre de lucruri,
 • pantofi cu toc înalt, și așa mai departe.
 • Care sunt factorii de risc?
 • Genetici – venoasă cronică insuficience.
 • Sarcina
 • Obezitatea
 • Un stil de viata sedentar, munca, lipsa de sport.

Tipuri de tratament

La varice, începând de la un simplu tratament conservator, după o dificilă intervenție chirurgicală.

Tratamentul compresie

Principiul său este presiunea în venele si sistemul limfatic de la nivelul membrelor. Sub acțiunea presiunii pe suprafața sistemului venos, de compresie, de curățare și de transfer de sânge în adâncime venoase tromboză a sistemului. Tratamentul компрессионных ajută la prevenirea varicelor, dar deja suportate de varice, dar nu-l elimină. Principalele mijloace de compresie proceduri sunt:

 • Bandaje elastice – aplicarea lor necesită, însă, cel puțin, experiența de bază sau de studii. Atunci când utilizarea lor este dificil de a menține o anumită presiune în secțiunile corespunzătoare de la nivelul membrelor. Presiunea ar trebui să fie întotdeauna în principal, în partea de jos a picioarelor și în partea de sus să scadă.
 • Ciorapi de compresie sunt mai durabile decât de obicei ciorapi, și se execută o presiune pe părți separate ale membrelor. http://www.lumealuioliver.ro

Tratamentul chirurgical

Elimină infectat terenul de bază suprafața trunchiului venos. La viena este introdus de oțel sau umělohmotný de cablu și cu ajutorul său, care suferă de trunchi venos este eliminat. Moderne proceduri chirurgicale, utilizate, mai presus de toate în condiții de ambulator instituțiile utilizează așa-numitele endovaskulární tratament – tratamentul venoasă a trunchiului în interiorul laser sau radiofrecvență de energie.

Tratamentul chirurgicalSklerotizace

Nume de tratament metliček și vene mici. Când ea medic cu ajutorul unui ac și o seringă injectat în varicele substanță care duce la faptul că autoritățile locale chimice de deteriorare și de inflamație. În consecință are loc o agregare žilních de pereți și de închidere varixu.

Tratamentul medicamentos

Scopul său este tratamentul insuficienței venoase și a preveni deteriorarea în continuare a sistemului venos. Prin medicamente se pot elimina, sau cel puțin să limiteze scris de complexitate (edeme, senzație de picioare grele). Deja suportate de varice nici pastile, unguente sau nu elimină.

Sfaturi pentru picioare fara varice

 • Urmăriți greutatea dumneavoastră – de fiecare kilogram de greutate corporală, și, în plus, grevează asupra sistemului cardiovascular și este cauza apariției varicelor.
 • Nu subestimați de control în mod regulat picioarele lor în mod regulat ar trebui să fie verificată cel puțin o dată pe săptămână. Vă rugăm să rețineți calusurile sau bataturile.
 • Toate vydrhněte – să acorde o atenție la ciuperci și bacterii. În timp ce pentru scăldat, clătiți loc între degetele de la picioare sau podkolenní puțuri și, ca rezultat, de asemenea, să se usuce.
 • Limita sărat – excesul de sare din dieta duce la faptul că organismul începe să se acumuleze apă în dumneavoastră cardiovascular nu aduce beneficii.
 • Încălțăminte comodă – este o condiție necesară pentru picioare sănătoase.

Și ce fel de „babské consiliului” la varice?

 • În fiecare zi, dimineața și seara sprchujte picioarele de 2 minute în apă fierbinte și pentru un timp în apă rece. Aceasta procedura se repeta de cel puțin 4 ori consecutiv, dimineața și seara sprchujte picioareleiar în final lasa pe picioarele lor pentru a turna apă rece timp de un minut.
 • Se amestecă apa cu o cantitate mare de oțet, și în această soluție ud șosete. – Împreună cu unul uscat filmate – navlékejte pe timp de noapte timp de 1 săptămână.
 • În cazul în care picioarele sunt navigarea inflamație sau o masina cu noduri, potrivit așa-numita „brânză cerc”, care se aplică ca sănătoase, cât și bolnave picior, zavázejte de izolație și se lasă pentru expunere pe timp de noapte.
 • Aplică cel mai bine pe timp de noapte unguent de castan cu kaštanem în scaun cu rotile, sau řebříčkem. Aceste mastičky pot fi comandate de la orice farmacie, mai bine.
 • Pentru a îmbunătăți circulația sângelui, se recomandă comprese pe bază de plante diferite. De exemplu. cu Komonice medicale, Hluchavky alb sau de castan maďalu.
 • Octový compresa – ud ciorapi de lână pentru octové de apă și navlékejte pe timp de noapte. Prin ele navlékněte șosete uscat.
 • Salată de varză și wrap – Calculate varice zklidníme de film de la varza murata. Varza va împacheta într-o pânză, cu care se confruntă přiložíme pe locul dureros și se lasă aproximativ o oră de lucru. Repeta de 5 ori. Fii atent la picioare nu trebuie să fie răni deschise sau oděrka.
 • Tratament ser – vene varicoase și durerea lor în termen de o săptămână přikládejte gresie încălzită în serul sanguin.

Poate fi executat doar de factori de risc de apariție a varicelor, aveți un stil de viață sedentar, muncă, sau, dimpotrivă, ore lungi, stai. Unde să încep? Obvazovat picioarele bandážemi sau să cumpere ciorapi de compresie. Tranzacția, de asemenea, masaj la picioare, și în timpul de odihnă poate fi de vițel podložte o pernă sau o pătură, și să încercați să păstrați picioarele cât mai mare posibil. Dacă vom vedea o înrăutățire a stării de varice, lăsând nimic, dar o vizita la un expert care va recomanda cel mai potrivit tratament.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/alegesanatatea-blog.ro/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ