Cum sunteți în mișcare pentru a menține stare bună de sănătate?

0
813

Cu bolavou cap, rozlámanými spate, nici diaree tine într-o călătorie de putere, va fi distractiv. Ce să faci pentru corpul tau, pentru ca pe drum a lucrat sută la sută? Avem pentru tine de ani de practică, sfaturi dovedit. Va fi o lungă perioadă de timp și (literalmente) nutritional de lectură. Dacă aveți mai potrivite video, pusťe faci asta, care a scris colegul nostru Pavel Klega. Deja de un an și jumătate petrecut stopováním în jurul lumii, așa că nu știe nimic despre asta.

Mancarea este pe primul loc

Am ambele cu alimente, în total, de mult au experimentat și au descoperit cât de mare este impactul pe noi, dieta are. Petru asta chiar scrie pe blog. Dieta afectează nu numai nostru de silueta și sănătatea fizică, dar și cât de mult avem de energie și, ca să ne simțim psihologic. Apropo – această carte din denumire completa baza de date. Cumpărați de la Melvila.

După câțiva ani de testare a tuturor posibile pe termen lung, ne-am adăpostit la alimentare pe baza de paleo. Nimic dogmatického, baza este mâncare adevărată. Datorită acestui fapt, avem un ideal de imunitate, complet funcțional digestia, și, în principal suficientă energie pentru a călători, și chiar înainte de a scrie cărți…

Prea bine știm că, în drum, în principal, în afara „civilizației occidentale” mult mai greu este ceea ce noi nu a vrut și așa, dar ajută foarte mult să adere la mai multe principii.

Nu evitați toate fastfoodům de tip Mcdonald ‘ s, KFC și Burger King. Faptul că nu servește, nu cu alimente, în comun absolut nimic. Singura excepție? Când cu un stomac sensibil ajungeți în locuri, în cazul în care aveți de restul face rău.

Mănâncă o multime de legume. Ca atunci, de mult. Ea trebuie să constituie mai mult de jumătate din rutina de zi cu portii de mancare. Magazinul de pe piață sau în magazinele obișnuite. Da, nu trebuie să mănânce în restaurante. Și cele mai multe legume calm pot fi consumate crude. Doar să fie atent în țările cu o igiena precara – acolo, alege doar ceea ce se poate exfolia sau okrájet.

Fructe, de asemenea, super, dar pe deplin cu el nu exagerati. Zahăr (chiar și un coș) nu se face în cantități mari în organism binelui.

O mare sursă concentrată de energie sunt nuci. Cumpara ca o gustare, în loc de tot felul de dulci baruri și biscuiți. Puteți adăuga chiar și un pic de fructe uscate.

Când carnea, cât și de calitate. Cel mai bun pește de mare și alte creaturi demne de luptatori, sau fara carne de friptură. O varietate de cârnați, pateuri și conserve preferă să coborâți acum. Pentru mersul pe jos este perfect uscat: carne.

Mananca oua. Liniște în fiecare zi. Conțin o mulțime de substanțe utile și, în principal, puteți cumpăra de oriunde în lume. Pentru noi, aceasta, împreună cu legume de post, pe care ne construim dieta.

Vă rugăm să rețineți tot ce ușor se deteriorează. Nici în RU vara nu sunteți sigur de salata cu maioneza, la tropice este platit pe tot parcursul anului și de două ori.

Mai multe despre consumul de pe drum și alte sfaturi practice puteți citi în articolul de pe Fitplan.cz de Petru.

Snídejte și mănâncă, de preferință, în mod regulat

5 mese pe zi, este învechit demult un mit. Dimpotrivă, stomac și intestine, de asemenea, trebuie să se odihnească. Pe atunci, dar experții mai mult sau mai puțin de acord, acest lucru este ceea ce organismul are nevoie de un bufet sănătos și nutritiv bogat mic dejun cât mai curând posibil după ce te trezești. Petrece timpul micul dejun, la prânz și cină este deja pe drum, așa că ușor nu va fi. Ne place ouăle într-un milion de moduri diferite, de ideal și de avocado sau somon.

Încercați să monitorizeze, de asemenea, ai un ritm constant feluri principale (plus-minus o oră), ceea ce afectează în mod semnificativ hormonal, de stabilitate, și nu numai de insulină, dar și, de exemplu, melatonina, care este responsabil pentru somn.

Ascultați corpul

Simțiți că aveți suficient? Pune o lingură/furculiță/betisoarele, iartă și mai departe este, în sine, necpěte. Desigur, „maxim” va fi rău. Dar acest lucru este exact mancatul in exces de multe ori este cauza, de ce ai doua zi te trezesti rozlámaní și fără energie.

Dacă aveți pe termen lung de a încerca ceva concret (și nu este nimic dulce), aceasta este, de obicei, un semnal că vă lipsesc unele substanțe, în orice ingestia de alimente conținute. De obicei, acest lucru poate fi un gust pe frunze de salata sau spanac și calm, chiar și la carne. Dă-ți-l! Sau, cel puțin, ceva nutritiv de genul asta…

Păziți sunteți suficient de proteine și grăsimi

În unele țări, este ușor să alunece la faptul că, în sine cpete aproape la fel de carbohidrati. În India, orezul, în Franța, la rândul său, baghete… Proteine, grăsimi, făcându-corpul tau are nevoie pentru a – obvzlášť în cazul în care astfel de munți sau de a vă petrece o mulțime de timp pe сурфу. Ouăle sunt cea mai simplă soluție, poate ai uneori připlaťte pentru pește sau o bucată bună de carne.

Nu mâncați chiar înainte de culcare

Da, știm că ai citit după stopadesáté. Dar cu atât mai mult pe acest ceva va fi. Dacă te duci la culcare cu stomacul plin, corpul trebuie să, în loc de odihnă, mai întâi, de a avea de-a face cu digestia. În plus, vă rozhodí sistemului hormonal. Dă-te înainte de a merge la culcare de masa, timp de cel puțin 2 până la 3 ore de pauză.

Dar, în același timp, într-o singură respirație, noi furnizam ceea ce, probabil, încă nu au citit – nu mergeți la culcare, nu de foame. Pentru că dacă în noaptea scade nivelul de insulină în sânge mai jos de un anumit nivel, te trezești, de asemenea, fără efort și fără energie. Ideal, prin urmare, o cină bogată, cu un indice glicemic scăzut. Este necesar de pește cu legume la grătar…

Decât tuníme dieta?

Această bažinatě verde de apă dulce cu alge, este o minune a naturii. Include cele mai multe substanțe de care organismul nostru are nevoie pentru a funcționa corect, perfect imbunatateste digestia si chiar poate zasytit în timp ce cea mai mare criză. În principiu, este vorba de concentrat de legume cu un conținut ridicat de medicamente de clorofilă. Funcționează ca un probiotic, facilitează vindecarea, ajută organismul să facă față cu prea multă aciditate și poate vyplavovat metale grele din celule.

Dacă suntem acasă, completînd-o încă tânăr ječmenem, pe drum, dar de alge mult mai practic. Păziți de calitate, cele mai ieftine, în principal, au un gust absolut oribil. Cumparam de la Green Ways.

Unul dintre blocurile de construcție de bază ale organismului, care în acest caz, avem în principal în produsele alimentare defect. Afectează, printre altele, echilibrul hormonal, absorbtia de calciu, și este, cât de mult avem de energie. Cumperi de la farmacie pentru câteva ruble, iar în rucsac, de asemenea, o mulțime de locuri nu va dura.

Aceste nuci sunt unul dintre motivele pentru care atât de mult ne conduce la тропикам. Ajuta cu digestia, hidrateaza, da energie si are un gust divin. Le puteti comanda de pe Cehă www.mladykokos.cz

Bottle of waterPijte apa

Corect regimul de băut este pentru mulți oameni pe drum o mare problemă. De multe ori în mod conștient ne putem imagina cât de mult de apă suntem deja în ziua de băut. Doi ani și jumătate de litri este minim, în căldură sau fizice mai mari záteži calm și 2x atât de mult. Prima halbă (sau chiar mai mult) bea imediat dupa trezire, de frumos se pornește tot corpul.

Vă rugăm să rețineți că vom scrie despre apă, și nu „lichide”. Organismul nostru are nevoie de apă curată, dar nu băuturi carbogazoase, sucuri de fructe, îndulcite de apă minerală sau ceai. Deja numai că toate aceste băuturi înlocuiți cu apă curată, poate din sănătatea dumneavoastră pentru a face o diferență imensă.

Spěte calitativ, nu de mult timp

sleeping8 ore de somn nimic neacceptat mit. Fiecare dintre noi-un mod care ni se potrivește. Cíte că vă este destul de șase ore? Deci, de ce nu-l în opt? Este absolut necesar, dar la un somn de calitate. Prin urmare, o combinație a, cum de a relaxa corpul și capul.

Încă nu știe exact, că tot ce calitatea somnului afectează, noi nu, dar pe tine experimentat în total, o mulțime de recomandări și voi, cei care lucrează. Și da, totul este în regulă, puteți să respecte chiar și în mișcare.

Unavte mintea și corpul

Pentru a fara probleme adormit chiar în împrejurimile nefamiliare, important este să fie suficient de obosit. Atât fizic, cât și mental. Dacă nu vrea să doarmă, nu împingeți-te și du-te pentru ceva timp pentru a trece, probabil, ar trebui să ia o baie.

Dă-te înainte de a merge la culcare cu apă rece

Este un pic brutal, dar un duș rece o oră înainte de 30 de minute înainte de culcare, funcționează destul de bine. Daca va numarati printre cei care seara au nevoie de timp pentru o baie fierbinte, în liniște să-l trateze. Dar, în concluzie corect ochlaďte de apă cu gheață.

Folositi dopuri pentru urechi

Chiar dacă zgomotul împiedică de a adormi, prea multe, afectează un număr de somn profund. Încercați să cumpere căști de bună calitate, și veți vedea că deja fără ele, atunci nu vei dori să dormi.

Stai un ritm constant

Știm că acest lucru este uneori dificil, dar regulat deficit de somn de ritmul de bază. Acest lucru depinde de voi, dacă veți merge la culcare la 9, sau la 2, în mod ideal, dar acest lucru ar trebui să fie în fiecare zi la aceeași oră. Veți vedea că va fi mult mai bine să te ridici.

După plasarea și передвижениях în alte fusuri orare, nadopujte melatoninem

Jetlag nu numai că nu puteți adormi, sau budíte prea devreme. Rozhodí să ritmuri de somn profund, deoarece organismul imediat va primi hormonul somnului, melatonina sau decât ar trebui. Din fericire, poti cumpara melatonina în tabletkách și-l dă organismul din exterior.

Napijte cu

Deshidratarea este, de obicei, cea mai frecventa cauza de dimineață de oboseală. Deci, înainte de direct de a merge la culcare napijte de apa – ceea ce într-o zi, te trezești într-o toaletă, mult mai puține probleme decât setea.

Citește literatură artistică

Capul este nevoie înainte de a merge la culcare, pentru a opri și de a înceta să se gândească la kraviny. Ne ajuta cel mai bine, cel puțin, mai multe site-uri de orice ficțiune înainte de a merge la culcare.

Uberte cu kafem și alcool

Mișcarea regulată are multe în comun nu numai figura, dar, de asemenea, generale de sănătate. De oase și articulații musculare după imunitate. Exerciții de mișcare, probabil, cel mai trecute cu vederea și nu mai respectă-l regularitate, de aceea cel mai bine la început de a stabili periodică de rutină și de a face exerciții de dimineață sau de seară ritual. După ce, cel puțin, în viața de zi cu rozvička va deveni o parte regulată a vieții, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că mișcarea regulată a uitat. Va fi la fel de natural ca periajul dintilor.

Aflați merge

Că, la urma urmei, acest lucru este deja de mult timp s-o deosebiți? Nu fac nici o greseala despre asta. Cei mai mulți oameni, din păcate, din cauza ei au fost merge destul de diferit decât pentru că trupurile noastre sunt construite. Privitul mersul pe jos, atunci frecventa cauza de dureri articulare, de spate, chiar durere, pur și simplu pentru că se încalcă echilibrul se transmite de la picioare până la a coloanei cervicale.

Pe drum de multe ori nachodíte mulți kilometri, și încă cu mai mult sau mai puțin severă rucsac pe spate, și corectă de mers pe jos obvzlášť important. Și nu hyperultrasupermoderní pantofi nepomůžou. Toată problema este că în loc de picior întreg došlapujeme pe tocuri. Ce să fac? Începeți prin a merge desculț. Decât a ta zhýčkané piciorul se obisnuieste pe suprafața aspră, va fi de foarte multe ori aminti că, dacă veți došlapovat rău.

Am pohory, sandale și adidași înlocuit pentru barefoot pantofi și ne este destul de potrivit. În cazul în care să meargă în mod corespunzător, mersul pe jos este mult mai sănătos și mai puțin obositor decât în clasice botech. Ceea ce trebuie să puternice de pantofi, pentru a vă ajuta să țină pasul, că acest lucru este adevărat numai în cazul în care ai slăbit muschii… de a purta bot.

Purtați casca, atunci când este necesar. Pe o motocicleta, cu bicicleta, snowboard, alpinism, pe wild river. Poate fi, ea nu arata destul de sexy, dar știm amândoi câțiva oameni care casca a salvat viața. Matei prin el însuși de două ori a mers cel puțin o mulțime de enervant comoție cădere de schi.

Este înspăimântător de ușor să cred că totul este bine, și numai de tine nimic nu se poate întâmpla. Expresia „ca și Cum ar fi accidental” am auzit de mult nu-mi place și nevoie de ambalare a bagajelor este ultima decât am făcut. Dar de sănătate, spre deosebire de lipsă de perechi de șosete nu le pot cumpăra. Nehazardujte cu el…

…și nu uitați să-l folosească

Total evident, că facem parte dintr-o cu inteligentnějším ființelor vii de pe planeta noastră. Dar, din păcate, și mulți „primitive” animale de multe ori poate utiliza capul mult mai bine decât noi. Este clar că o călătorie de la a l-ai luat. Dar cu un braț rupt sau cu spatele întregi spálenými de soare, puterea lui de a nu profita de…

Și, desigur, nu uita de asigurare. În valoare de câteva sute (maxim-mii) și poate ajuta nu numai pentru a salva o avere, dar, uneori, chiar pentru a salva viața. Este țara în care, pe tine, fără bani, doar vykašlou. Despre modul de a alege în modul de calitate pentru prețul normal, contactați Travel Biblie.

Noi folosim excelente anual de asigurare True Traveller, în cazul în care aveți pentru prețul de doar un pic mai mare decât le-ar fi dat de RU, va oferi o limitare de milioane de lire sterline.

Pentru mai multe sfaturi și trucuri

Poate ar fi moralizovat la infinit, dar nu este scopul nostru. Ne-ar dori să se apropie de câteva principii de bază și reguli, care pe drum ne ținem, pentru ca am fost tot timpul mental în sine. La unele dintre ele, cu timpul, să ne întoarcem mai în detaliu, în concluzie, dar avem ceva mai mult „mai puțin importante”, sfaturi care ne dau starea generală de sănătate, de a ajuta.

Posturi

Cel puțin, din timp în timp, vom da un laxativ repede peste noapte numai în apă. Tu nu ar crede cât se poate bate digestia și susține energia. Ottocopy, a scris un super post cu propriile experiențe cu post, astfel încât să-l, cel puțin pentru inspirație koukejte de citit.

Curățarea limbii

La fel ca și Pavel, de la video la începutul sunteți nečistíme numai dinții și mezizubní încăperii, dar și limba. Nu este mare medicală diferența noi nu au observat, dar, desigur, astfel, a scăpa de urât pachutě în útech și ultimele resturi de orice miros.

Meditația

Și de sănătate mintală este în mișcare, este foarte important, și anume în meditație ne mai ajuta-l salva. Cu siguranță, în acest caz, nu aveți nevoie pentru a merge mult timp nemișcat sta de – a ne distra de a încerca tot felul de metode interesante, o mare sursă de inspirație pentru noi Osho.

Prune

Corect puternică pálenka (poate fi calm din pere, mere, porumb – de alcool, cum ar fi alcoolul) acționează ca un dezinfectant, remedii pentru orice altă boală, chiar tmelící element din grup. Plece placatku în fiecare, poate veni la îndemână.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/alegesanatatea-blog.ro/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ