Dureri de picioare

0
1082

Durere în picioare-este o problemă foarte frecvente, care deranjeaza o multime de oameni. Pot avea banale cauza, cu toate acestea, uneori, este vorba despre o situație gravă, care reprezintă o amenințare pentru existența întregii membrelor. Prima problemă poate fi deja în sine nomenclatura – un picior, aceasta înseamnă că zona de la glezne în jos, dar în acest articol vom dezasambla normală – durere la nivelul membrelor inferioare”.

În mod logic, este adevărat că durerea poate fi un simptom al bolilor de toate de bază ale țesuturilor de la nivelul membrelor inferioare, adică 1) nervii, 2) muschii, 3) arterelor, 4) a 5) din oase și a compușilor acestora. Nu vom avea de-a face cu leziuni, boli și alte motive evidente de durere.

Neuropatie

Este vorba despre destul de comună grup de boli în care se produce deteriorarea lungi, nervoase în organism, de obicei, la nivelul membrelor inferioare. Motiv de multe ori nu este de detectare, acest lucru se întâmplă adesea leziuni ale nervilor, de alcool sau de diabet zaharat și polyneuropatie poate fi însoțită și de procesele tumorale, ci, mai degrabă, tratamentul lor cytostatiky. Polyneuropatie se manifestă într-o varietate de sentimente neplăcute, cum ar fi durere, senzație de arsură sau furnicături la nivelul membrelor; clasic, aceste sentimente sunt mai puternic la periferice ale membrelor. Frecvent simptom sunt „neurologice invaliditate” (invaliditate), atunci când pacientul după o perioadă scurtă de mers pe jos de přepadnou dureri musculare și slăbiciune musculară, și trebuie să se oprească. Diagnosticul este confirmat de elektromyografické (EMG) un studiu de tratament dar greu. Tratăm cauzele care provoacă, dacă știm (diabet zaharat, trebuie să preia controlul, abstinovat de alcool, și așa mai departe). În caz contrar, în tratamentul noi folosim o varietate de amestecuri de vitamine, reabilitare – ca de obicei, schimbul de căldură și de frig, și unele medicamente speciale (gabapentin și altele).

Dureri musculare

Din aceste motive de cele mai multe ori inflamație a mușchilor în virózách, care dispare după câteva zile. Vă lehounká masaj cu prohřívacím de gel sau unguent. Pe termen lung, dureri musculare, rapid unavitelnost musculare, în special cele mici spasme musculare sunt cauzate de tulburări neurologice și EMG de cercetare, pentru a exclude miopatie – o boala rara de muschi.

Crampe musculare

De regulă, însoțesc neplăcute dureri de cap. Afectează mai frecvent femei, și, de obicei, cauza este o tulburare de menținerea nivelului de magneziu și de calciu în sânge. Nu este o afecțiune gravă; ajuta la masaj și, poate, suplimente care conțin magneziu și calciu, este o condiție suficientă de lichid. În cazul în care mai severe, convulsii, nereagujících aceste acțiuni trebuie să caute în alte cauze.

Durerea cauzată de o boală a arterelor, de exemplu, sau inflamație la supape

Enumerate de durere ne luăm de la toate durerile cele mai grave. Aceasta boala este cea mai frecventa cauza de amputací membrelor inferioare (DK). Tipice de durere apar în timpul efortului fizic, mersul pe jos, atunci când vițelul este durerea de a face pacientul să se oprească. În timpul examinării vom găsi lipsă se simte pulsul la arterele DK, simptome de rău circulator – rău de cicatrici, leziuni minore, chybění parul de pe bércích, rece, pielea DK. În cazul în care boala va fi nevoie de atenție și de a trata diabetul zaharat, fumat, pentru a limita grăsimi în dieta și de a exercita – de mai multe ori în timpul zilei ar trebui să apară o ușoară durere, pentru că este cel mai mare stimulent pentru a crea așa-numitele „securitate”, adică noi artere care trec prin zonele afectate.

Bruscă tepenný de fixare pentru phantom mortale de starea în care se întâmplă akutnímu de ocluzie a arterei сгустком de sânge. Afectate ar putea fi artera nu mai trage, dar, de asemenea, artera este complet sanatos. Un cheag de sânge poate să apară direct în loc de blocare, sau de acolo în altă parte în corp și sânge de curent îl primește în unele arterelor membrelor inferioare (așa-numitul embolie). Caracteristic lor este apariția bruscă persoane cu mobilitate redusă doar un singur CD, apare crudă durere, zblednutí picioarele și, de asemenea, tulburări de sensibilitate sau de mobilitate. Starea trebuie să urgentně deciziei de reluare a fluxului de sânge, în caz contrar, riscă pierderea membrelor mai jos de locul ocluziei. Un motiv pentru a apela masina rapidă a asistenței medicale (de MSS, linie de telefon, 155).

Durerea din cauza de invaliditate a sistemului venos

Afecteaza aproximativ 60% din populație. Viena atribuie de sânge de la periferice părți ale corpului la inima. Cea mai gravă boală este tromboza tromboză – formarea de cheaguri de sânge în venele profunde ale membrelor inferioare, care se manifestă prin durere și edem. Starea ar trebui să fie tratate cu medicamente rozpouštějících un cheag de sânge și previn ei de educație. Cele mai grave complicații acute-embolie pulmonara, care poate duce la moarte subită. În urma deteriorării žilních supape pot apărea umflarea cronică, tulburări circulatorii în casa de cultură odată cu dezvoltarea nehojících dintre dezavantajele de a – ulcere venoase.

Invaliditate de suprafață sunt cel mai frecvent asociate cu extensia de, și vom vedea cum albastruie metličky sau așa-numita varice – varicele. Supapă – ventilky – a extins viena nu pot îndeplini funcția sa și permite sângelui să circule în sens invers – de la inima. Sângele este, de fapt rămâne într-un singur loc, extrage din ea de oxigen și substanțe nutritive, iar acest lucru duce la un sentiment de greutate în picioare, de obicei, pálivým durerea toată ziua și křečovým durere pe timp de noapte, edeme. Terapia implică luarea de medicamente (așa-numitele venotonik), pentru a crește tensiunea și de a îmbunătăți funcția peretelui venos, care au rezultate foarte bune, chiar dacă acestea conduc la tratament și aplicarea elastice компрессионных ciorap, care ingustarea venelor inchide fluxul de sânge, astfel, accelerarea fluxului de sânge și previne umflarea, umflarea și durerea. Ultima soluție este îndepărtarea chirurgicală a venelor deteriorate. Forme severe de invaliditate venele superficiale poate duce la formarea de ulcere venoase, care pot, desigur, de asemenea, o durere (în special, în caz de prelucrare a acestora).

Afecțiuni ortopedice

Mai des decât handicap vene. Fiecare formă de degenerare de cartilaj în comun suferă de oameni cu varsta de fiecare. Corespunde și propunerea de metode posibile de tratament. Nu uitați, sarcina cu articulații afectate în poziția corectă a corpului și chiar utilizarea mijloacelor de craciun-stick, berlí – care ajuta de multe ori mai bine decât ibuprofen, diclofenac, метамизола sau paracetamol. Využívejme tratament local – geluri, unguente, comprese, plasturi, să acorde o atenție la alimentația sănătoasă, că ne putem îmbogăți despre suplimente nutritive cu conținut de substanțe, rude cartilajului. Cele mai multe din dureri, dar este cauzată de dureri musculare de inserție a tendoanelor, coajă de creier și tíhových foliculi. Dacă zabráníme botezuri, aici instrumente locale, cu un conținut de diclofenacu sau ibuprofen uimitor de bine succesul, este o inflamație în zona trohanterul mare femural, Bakerovu chisturi în podkolenní gaura sau tíhové saci în zona tendonului lui ahile. Úporné, de obicei, dureri de picioare atunci când sunt foarte frecvente deformacích – transversal și longitudinal picioarele plate – care pot spirală pe partea din față a tibiei.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/alegesanatatea-blog.ro/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ