Exerciții pentru a coloanei vertebrale și a articulațiilor

0
810

În multe dintre noi provoacă cuvintele „punerea în aplicare” și „pur și simplu warm-up” nu este destul de plăcut de modă, până la aversiune. Nu am fost pe acest diferit. De obicei, ne-aceste cuvinte se leagă cu tělocvikem sau a corpului educația – de ani de școală obligatorii. În multe capul el va auzi „, ori două, ori doi”, ca un ecou de ore de gym class.

CvičeníDin păcate, în câte dintre noi obligatorie educația fizică în școală a provocat în loc de o abordare pozitivă față de mișcare, de obicei, este exact opusul. Numai în copilărie, dar mai ales la vârsta adultă. Și totuși, eu cred că mișcarea ne propriu, necesar și indispensabil pentru sănătatea noastră, la orice varsta. În acel moment, atunci când aud de probleme de sănătate, în special cu afecțiuni musculo-scheletice și dureri de spate, mai mult decât oricând înainte. Mă refer nu doar o vacanță de sporturi, care îl facem în timpul liber, la sfârșit de săptămână și în vacanță, dar numai în calitate de mecanism, care ne poate ajuta și aduce alinare probleme în viața de zi cu zi.

Oferta de exerciții diferite într-adevăr larg, este vorba despre modul de a alege dreptul de care personal ti se potriveste. Una dintre ele este un set de exerciții pentru a coloanei vertebrale și a articulațiilor, Boris Tichanovského. Abordarea mea la antrenamente, datorită lui s-a schimbat, cum se spune, în mod radical. În ciuda meu nu este foarte prietenos abordare gym class, am devenit cvičitelka, care Vă place a trimis avantajele acestui exercițiu și de a distribui povědomost despre el mai departe printre cei care-l caută, trebuie sau nu trebuie, ei vor. Am acest exercițiu place foarte mult. Îmi place foarte mult. Poate părea că de a exercita toate aceeași rutină, plictisitoare. De asemenea, am crezut, acum nu cred. Văd că de fiecare dată e diferit, altfel am configurat, într-o altă formă, corpul meu nu reactioneaza la fel. Dar, în principiu, chiar și după acești ani de exerciții pe mine, eu sunt încă de lucru și vylepšuji. Am de la acest adevărata bucurie. Și nu există bucurie, mi-ar fi permis și tine.

Este foarte eficient pentru a îmbunătăți starea noastră de a coloanei vertebrale și a articulațiilor. Trebuie să spun că sunt de acord cu unul dintre ei klientek, care, după câteva lecții, a spus că nu este la fel de exerciții, ca un complex de diferite vizate de mișcări, care-i ulterior de a aduce ușurare. Un rol foarte important joacă un ritm și o gamă de exerciții, care poate să stăpânească aproape toate.

Mulți dintre noi am pierdut contactul cu propriul corp, vom lua ca de la sine, și, de asemenea, vedea semnale de avertizare pentru noi, corpul nostru încearcă să informeze cu privire la starea dumneavoastră. Acest exercițiu ne, printre altele, ajută să se întoarcă la corpul tau, ori i-a dat atenție, care-i aparține și de a răspunde la semnalele sale.

CvičeníBoris Tichanovský acest complex a preluat de la Mirzakarima Norbekova și Larisy Fotiny. Exercitiul se întâmplă originar din mister musulmană de yoga, pe care a învățat doar conducătorii, emíři, vezíři și următorii cartier. A fost proiectat doar pentru guvernământ și pe cei aleși ar trebui să au fost instruiți pentru a îmbunătăți sănătatea și de a le prelungi viața. Pe baza a găsi alte surse de lucrat Boris Tichanovský acest complex în prezent, excelență, și în mod constant încearcă să-l îmbunătățească și zefektivňovat. Boris Tichanovský practicând acest exercițiu la toate cursurile și are deja un număr mare de clienți mulțumiți, care este un exercițiu acceptat propriu, și datorită lui, au reușit să stabilească starea coloanei vertebrale și a articulațiilor. Chiar și propria mea experiență bogată cu aceste exerciții fizice, precum și experiența klientek și clienții care vizitează mele de antrenament, aceasta este doar o confirmă.

Complex de exerciții Boris Tichanovského specific de întrebare.

De obicei, suntem obișnuiți să practice, în special a regiunii cervicale a coloanei vertebrale, și apoi toate celelalte, acesta este diferit. Coloanei vertebrale procvičujeme treptat, bucată cu bucată. Exercitiul este împărțit în partea destinată coloanei cervicale, toracice – este împărțit în două părți – superioară toracică inferioară și toracică, lombară și nehybnou parte a coloanei vertebrale – os traversează și a coccisului. Exercițiul se realizează întotdeauna numai în acest caz secțiunea coloanei vertebrale, astfel, treptat, facem muta fiecare obratel separat și uvolňujeme individuale discurile intervertebrale. Dacă ne întărim a coloanei vertebrale în general, durerea de la nivelul coloanei vertebrale se degradează în mod uniform, și, prin urmare, atât de mult nu se ridică sarcina intervertebral și nedojdeme atât de repede, žádánému efectul lor de relaxare și regenerare. În același timp, ne întărim profunde muschii spatelui și la doar corset muscular coloanei vertebrale. Această activare duce la creșterea cresterea tensiunii de alimentare a coloanei vertebrale, discurile intervertebrale, de nervi și de profunde спинных musculare, care aduce mai mult sânge cu substanțe nutritive și de a scăpa de nămol, și impulsul de a se regenera.

Astfel se întâmplă și pentru a scăpa de durere.

Între fiecare parte din exerciții se introduce important scurtă meditație parte, când cu ochii închiși, ne concentram pe procvičenou parte a coloanei vertebrale și, în același timp prociťujeme sentimente de căldură, furnicături, pulsație și de frig. Toate sentimentele sunt terapeutice, ne ajută să se concentreze pe antrenament, pe corp, și de mai multe ori crește eficiența exercițiilor. Toate acest lucru duce la o mai bună circulație a sângelui în zona coloanei vertebrale, de alimentare cu substanțe nutritive esențiale și, ulterior, a început de regenerare. Și chiar de a reduce… După prelucrarea a coloanei vertebrale, urmată de exerciții pentru prelucrarea articulațiilor. Principiul de exerciții pe articulații rămâne aceeași ca cea a coloanei vertebrale, inclusiv piese scurte, atunci când ne concentram pe procvičené articulațiilor.

Exercițiul se execută în picioare (în caz de îmbolnăviri, puteți efectua și așezat). Fiecare cvik este format din două părți – de întindere și relaxare a mușchilor. Mișcarea este foarte scurt, la nivelul coloanei vertebrale, în limitele milimetri, maxim în termen de 2 cm grosime. Foarte important este tocmai eliberarea, chiar și atunci când comutați între diferite exerciții nu va dezvălui. În principal, în timpul exerciții, încerca să fie cât mai relaxat. Napjetí noi în curând doar în efectuarea practicii. În timpul antrenamentului pe care îl respirăm într-un mod special, care previne apariția mikroúrazům. Exerciții facem în mod activ, dar calm, orice eforturi suplimentare în timpul antrenamentului nu este de dorit. În regiunea cervicală a coloanei vertebrale nu simt durere (poate crește durere), iar în alte părți ale coloanei vertebrale ne petrecem napjetí maxim de la o placuta de durere. Întotdeauna ne asculta semnalele corpului nostru, și vom începe să le îndeplinească.

Cele mai multe dintre noi are tendința de tipul: „când fac ceva, așa că nejpořádněji, pentru a meritat”, durere, nebolest. În cazul acestui exercițiu este opusul adevărului. Mișcarea în timpul unui antrenament, ele arata foarte discret, uneori imperceptibil pentru cei din jur (te despre ele, dar stii foarte bine), dar sunt mai eficiente, și-l doare pentru a comuta. Trageți musculare și a crescut bolestivostí putem, dimpotrivă, de a dăuna.

CvičeníEste foarte necesar este de a practica în mod deliberat, aceasta înseamnă că sunteți pe deplin concentrat pe exercitii într-o anumită parte a coloanei vertebrale și în follow-up de meditație și netouláme cu capul „bůhvíkde”, astfel încât exercitarea executam mecanic. Mecanice exerciții pentru noi, în comparație cu bună știință, efect minim. Dar noi toți învățăm. Și, de asemenea, de a exercita, dacă este posibil, cu bucurie sau, cel puțin, cu gust plăcut de optimism. Pentru că numai atunci are pentru noi exerciții mai mare efect. Cel mai bine, atunci când ne-antrenament cu placere.

Exercitiul are, de asemenea, harmonizační efect pentru întregul corp și a noastră mysl. Este un bun remediu pentru arderea influența omniprezentă a stresului, oamenii din jurul nostru.

Toate exercițiu Vă předcvičuji și arăt executarea corectă a practica, în plus, mă ocup de Tine tot timpul, pe scurt, nu numai în meditație parte. În timpul antrenamentului Tine un sondaj pentru a afla executarea corectă practici și au luat de tine din el cel mai bun. După valorificare a executa toate exercițiile durează odcvičení întregului complex de aproximativ o oră.

Acest complex de ja, de asemenea, evaluat ca parte integrantă a cursului de reabilitare vedere ca de dimineata de încărcare și de a da un impuls pentru o zi activă. În curs de îngrijire a coloanei vertebrale și scheletic, i-am acordat mai în detaliu.

Complexul se potrivește într-adevăr, pentru cei care doresc pentru a îmbunătăți starea coloanei vertebrale și a articulațiilor sau probleme preventiv pentru a preveni


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/alegesanatatea-blog.ro/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ