Picior de îngrijire în timpul sarcinii

0
1187

La picioarele trebuie să avem grijă de-a lungul vieții, femeile insarcinate, pentru care acest lucru este adevărat de două ori, pentru că, cu toate acestea, de multe ori prea mare importanță o acordă. Că toate, dar în continuă creștere în greutate le-a amenințat chodidlům? Și cum ar fi în picioare, mama trebuie să aibă grijă? Unele femei gravide přiberou în timpul sarcinii de douăzeci de kilograme sau mai mult. Cât de mult poate o astfel de mare de excesul de greutate picioarele deteriora? Și atunci când mama nu este atât de mult de câștigat în greutate, ceea ce ar fi ei, dacă este vorba de un picior, îmi recomandați? După cum se poate observa, din punct de vedere fizioterapeut arata de zi cu zi de îngrijire pentru picioare de la glezne și de mai jos? La toate aceste întrebări răspunsurile le veți afla în acest articol. El s-a dedicat îngrijirii chodidlům în timpul sarcinii.

Modificări în timpul sarcinii

În timpul sarcinii are loc creșterea nivelului unor hormoni în sânge. Acesti hormoni determina creșterea fermității și elasticității țesuturilor moi (ligamente, mușchilor, tendoanelor, capsulelor articulare). Acest proces este foarte important pentru modificarea coeficientului în zona bazinului și a pieptului în timpul sarcinii. Dezvoltarea copilului în bříšku mama trebuie să aibă spațiu suficient pentru o dezvoltare sănătoasă. Datorită elasticității ridicate a țesutului conjunctiv pot permite articulațiilor în pelvis, șold și coaste. Și, în același timp, pentru a îmbunătăți elasticitatea pelvin, pentru a facilita nașterea și copii.

Pe de altă parte, această flexibilitate crescută are un impact negativ. Hormonii influențează nu numai proprietățile mușchilor, tendoanelor, articulațiilor și ligamentelor în zona trunchiului, dar flexibilitatea articulațiilor de huse va crește în corpul mamei. Greutatea este în creștere, nu numai copii, și apoi generează o mulțime de presiune pe articulațiile mici de la picioare, care au permisiunea articular genți de mână și apariția așa-piciorul plat.

De la începutul zborcení codului de picior nu doare. Mama poate experimenta un „disconfort” în picioare, oboseala, uneori de furnicături, sau că picioarele împinge de la sol (mai ales atunci cand este bosou picioare pentru o lungă perioadă de timp pentru a „strans” un substrat (de exemplu, atunci când stă pe podea, plutitoare în timpul de gătit). Dacă zborcení arc nu este tratată, poate duce la înrăutățirea că este deja dureros. De exemplu, se ridică dimineața din pat, este nevoie de un pic de timp înainte de picior „rozchodí”, atunci când pe termen lung în valoare de (în autobuz, la coadă la magazin) de presiune sau durere în picior va forța să fugă într-un singur loc.

În același timp, ca un copil, împreună cu dělohou treptat cresc, are loc compresia maduvei vaselor mari de sânge, care își îndreaptă fluxul de sânge de la picioare inapoi la inima. În rezultat, scade fluxul de sânge cévou duce la apariția de edem la nivelul membrelor inferioare. Un test simplu poate fi, de exemplu, în cazul svlečení șosete, atunci când puteți observa publicat tricouri șosete în jurul gleznelor. Alte simptome pot fi furnicături, dureri în lýtku pentru solduri si coapse. Sau vizibil apariția varicelor, poate, le-durere, senzație de arsură, furnicături etc. cel mai adesea, în domeniul podkolenní puțuri sau partea interioară a coapselor.

Prevenirea

Zborcení transversală sau longitudinală a codului de picior, se poate evita exercitii fizice regulate „pentru a consolida muschii de pe tălpi de picioare, iar muschii din zona de caviar și tibiei. Fiecare mamă știe cu siguranță, simple propínání vârfuri (alternanța ritmică fajfka-buc), inel de la cuba în timp ce culcat pe spate cu mișcări de picioare simulează ciclism…

Astfel de exerciții, atunci când ritmic střídáte contracția musculară și relaxare muschii gambei există o mulțime de. În plus, este de dorit pentru a stimula piciorului și pentru a curăța, de a merge la oblázcích, lentile de contact și așa mai departe, alternativ apă caldă și rece, merge pe diverse domenii, în șosete (grea gresie, podea calda plutitoare, covor moale… vara se poate merge pe nisip, iarba, ace) este important să nervoase, receptorii au primit cel mai mare număr diferit de calitate de stimuli. Astfel, are loc stimularea mușchilor, ligamentelor și tendoanelor în zona picioarelor.

Prevenirea insuficienței venoase

Ca o foarte bună metodă de prevenire a insuficienței venoase recomanda drenaj limfatic sau instrument sau manual. Despre o astfel de posibilitate, dar ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră, există contraindicații, cum și de ficat, de inima sau de ledvinné boli. De asemenea, de exemplu, mersul pe jos cu o viteză de aproximativ 6 km / h lucrează împotriva varicelor.

Dacă deja este, în sine, de a descoperi edeme ale membrelor inferioare sau varice, recomandăm de a cumpăra și purta ciorapi (nevoilor medicale permite, cu o pană în zona abdomenului pentru gravide, mame).

Masaj

Masaj reflexoterapie talpa piciorului (picior) – tensiunea de la picioare în timp îndelungat în picioare, suprasarcină ligamentele și tendoanele de la picioare. Este vorba despre stimularea zonelor, reflectând, în cazul în care părțile individuale ale piciorului se potrivesc în funcție de anumite organe. De exemplu. zona degetelor piciorului răspunde ochii, urechile, capul și coloanei vertebrale cervicale. Sub животами degetelor poate stimula sanii, organele genitale, inima, plămânii etc. de Exemplu. așa-numita bursita în zona respectivă de tranziție toracice și cervicale domeniu. Clientul cu vbočeným degetul mare poate avea de suferit, de exemplu dureri de cap sau blokádami cervicale a coloanei vertebrale.

Într-o grabă de masaj este de dorit, pentru ca mamele au fost relaxované, în stare, în liniște și cu grijă, pe care cineva le returnează. Picior de masaj pot învăța singuri, dar efectul de relaxare va fi bine. La femei în timpul sarcinii nu se recomanda masaj în zona exterioară și interioară a gleznei, zona organelor genitale și a uterului.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/alegesanatatea-blog.ro/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ