Pierdere rapidă de masă corporală

0
1094

Brusc, mulți oameni se întreabă cum să piardă în greutate burtă? Dorința după pierderea rapidă în greutate, vă sunt, probabil, normal și uman. În timpul nostru, la viteza de accent în toate. vrem

 • rapid computer,
 • livrare rapidă de mărfuri pe casa,
 • rapid de transport.
 • Nu e de mirare că ne-o dorim pentru a pierde in greutate rapid.

Din păcate, procesele corporale imposibil de a accelera. Aceasta oferta doplním observa că, uneori, pentru a accelera acest proces, dar, de obicei, prețul pentru accelerarea prea mare.

În principiu, este bine pentru a vedea este chiar logic. Přibírali, poate fi, de câțiva ani, de multe ori pentru toată viața. Deodată, de undeva a luat o dorință de schimbare. Faptul că de ani de zile împiedică, ne-ar plăcea cel mai bine schimba imediat? Acest lucru nu contează. Și dacă nu ar fi dus, în general, acest lucru ar putea fi la fel de bun cum pare. Da, dacă aș fi magician a condus la faptul că avem de a perfecta forma, astfel încât acest lucru nu se întâmpla. Dar în viața reală pentru slăbire provoacă o mulțime de modificări fizice. Se schimbă chiar și o persoană. Dacă suferiți de obezitate, dieta, si vei arata diferit. Dacă acest lucru s-a întâmplat skokově, există riscul ca cu el au fost grave probleme psihologice – doar dintr-o dată în oglindă, au văzut o persoană complet diferită.

Să începem cu da, cu faptul că pierderea rapidă în greutate, se poate. Să vedem în ce situații se poate pierde in greutate rapid, și ce consecințe va aduce.

Pierdere rapidă de masă corporală nu foarte grase

Pierde rapid in greutate (mai mult de 5 kilograme într-o lună), puteți pierde în greutate, dacă sunt îndeplinite două condiții:

 • Dacă aveți excesul de greutate, în câteva zeci de kilograme și
 • până acum niciodată nu rămânem la orice dieta.

În acest caz, este suficient pentru a da organismului o atât de mult, că într-adevăr nevoie de a + el a început să practice, iar rezultatul te va uimi. Ar trebui să se completează detalii: de a oferi organismului ceea ce are nevoie, acest lucru înseamnă că trebuie să înceapă să mănânce dreptul de alimente în direcția număr și destul de regulat. Persoanele obeze sunt de multe ori přejídají, sau, dimpotrivă, de a manca este foarte inegală. Aceste motive de obezitate, trebuie să o anulați. Apoi organismul începe a pierde in greutate rapid. Este o pierdere rapidă în greutate este ok, dar ca ei vor merge în termen de o lună, rata de slăbire încetini. După atingerea nivelului de excesul de greutate, acest lucru deja nu se compara cu tariful mai mult de 4 kg pe lună. Mai devreme de 2 kilograme.

Rapidă de slăbire, dieta

O mulțime de oameni în căutarea pentru o modalitate de cum să piardă în greutate rapid și cel mai comun mod este de a limita dieta semnificativ sub normă. Cu toate acestea, acest corp, pentru a ajunge la malnutriție. Da, hubne în acest caz. Dar, în același timp, tu, că procesele metabolice în cu totul nefiresc modul. Corpul treptat poprepína procese. Rezultatul, desigur, nu plin de sănătate, atunci, desigur, vă puteți imagina.

După pierderea rapida in greutate spôsobemo de foame, de obicei, rapid kilogramele se întorc înapoi. Întrebarea de ce a contat …

O astfel de pierdere rapidă în greutate poate fi justificată doar în cazul în care aveți nevoie urgentă de a pregăti pentru o anumită operație și aveți nevoie pentru a pierde in greutate rapid, în caz contrar, amenințată viața. Cu alte cuvinte, consecințele prea rapid pierderea in greutate, în acest caz, un rău mai mic. Apoi, medicul poate recomanda să va alege partea de jos fiziologice de rezerve.

Efectele de pierdere în greutate rapid

Am menționat, încetinirea metabolismului. Acest lucru provoacă neplăcute, pentru că în organism se formează nenaturale situație. Se poate spune că „respinge”; setări. Aceste opțiuni oferă hrană și încearcă să salveze viața în timpul foametei. Dar faptul că, după terminarea acestei diete? Corpul dvs. este configurat lipsa. Se cerea, uneori, de mai multe luni, până când procesele pot reveni la o viață normală. De câteva luni, dar nimeni nu reușesc să se adapteze dieta ta, astfel încât să nu nepřibral. Și pentru că, probabil, nu este cunoscut modul cum se face acest lucru. În plus, dacă excesul de greutate nu știa cum exact pentru a regla dieta, nu trebuie să moară de foame – de a pierde in greutate, puteți de vedere, chiar dacă, de obicei, controlată de dieta.

Legat de aceasta a doua duce la pierderea rapidă în greutate. Restricții de dietă este primitiv abordare. Nimic nu va fi capabil de a valorifica pe deplin. Numai de suferit. După finalizarea post, cu toate acestea, aveți nevoie pentru a ajusta dieta lor este foarte strict și precis. Tu știi acest lucru? Probabil că nu, pentru că a trebuit aproape să se oprească pentru a mânca, dacă doriți să piardă în greutate. Ei bine, și ca urmare pierderea rapida in greutate-aceasta este o condiție, atunci când începe încercarea de a adăuga produse, dar, la fel ca lucrurile care nu știu nimic + corpul zažádané = rapid přiberete. Lb zboară în sus, și omul, în cele din urmă va ceda …

De ce pierderea in greutate rapid nu este

Tocmai din astfel de motive, cum de a pierde in greutate rapid, nu merita. Nimic nu știe, și, în plus, după rozšteluje complexe procesele corporale, pentru ca apoi, mai ușor přiberete. În plus, atunci când semnificative restricții dieta nu va pierde numai de grăsime, dar va pierde chiar svalovinu (și inima-este un muschi!) Și pierzi și masei osoase. Mai târziu, ușor doplatíte. Dureri de spate, cauzate de oslabenými muschii sunt comune. Chiar fracturi după slăbirea oaselor de multe ori. Prin urmare, înainte de întrebarea cum să piardă în greutate rapid, ar trebui să ia în considerare consecințele posibile: mecanismul de sănătate și, practic, 100%, veți avea câteva luni și așa mai multe kilograme decât înainte de acest faimos rapid hubnutím.

Cât de repede se poate pierde în greutate, dacă este невредно

Prin urmare, recomandăm să vă, împăcați-vă cu ritmul de pierdere de masă corporală, pentru că organismul este destul de natural. Dacă optați pentru slăbire tarif de aproximativ 2 kilograme într-o lună, astfel încât acest lucru este pentru tine o serie de avantaje:

 • Restricții în dieta sunt doar foarte mici, corpul, prin urmare, se poate comuta în modul de austeritate.
 • După pierderea în greutate, trebuie doar să adăugați un pic de a mânca și încă nu yo-yo efect de înregistrare. În timp ce hladovku nu poti lipi pe termen lung, alimentația rațională, da.
 • Dacă vă veți pierde dreptul de suma de dieta + vei face sport, corpul tau acest prospějete. De a pierde in greutate poate fi de grăsime, și nu svalovinu și masei osoase. În plus, antrenamentele vor fi mai mari de formă – în primul rând, a inimii și a mușchilor. Rezultatul va fi reducerea riscului de căderi și fracturi. Sună bine, nu-i așa?

Am înțeles că merge într-un ritm de 2 kg pe lună este de aproximativ 20 de lire sterline pe an. Cu privire la pierderea rapidă în greutate cel mai frecvent interesat de oameni, care, în vara přibírali. Când au de la 20 până la 40 de kilograme de excesul de greutate „vzpamatují” ;. Nu vreau să piardă în greutate de ani. Eu prefer, ar trebui să imediat (de preferință deja ieri) forma frumoasa. Dar este un vis. De pe această pagină am scris despre posibilitățile reale de slăbire. Pe de vis, aveți nevoie pentru a vă cufunda în lumea de vis – în iad. Acolo ți naslibují tot ce vrei sa auzi, numai în scopul de a obține bani.

Cum de a pierde in greutate? Nu atât de repede. Treptat.

La întrebarea cum să piardă în greutate, puteți răspunde și foarte scurte fraze. Această frază sună așa: să mănânci nízkotučnou, vysokoobjemové diete, exerciții fizice regulate și să se relaxeze. Cam așa aș pune să formuleze blitz-instrucțiuni cu privire la modul de a pierde in greutate. Am asa un pic de joc de cuvinte.

 • Cum de a pierde in greutate – aceasta este instrucțiunea cu privire la modul de acțiune pentru a aduce până la capăt.
 • Cum de a pierde in greutate – este de multe ori pentru toată viața program pentru tenul gras, fără sfârșit și fără bucurie.

Haideți, deci, în primul rând, diferențele mediz abordare la modul de a pierde in greutate. Apoi, vă vom spune cum să piardă în greutate și, dacă este respectată, greutate, trebuie să știți pentru a salva deja și fără instrucțiuni.

De a pierde in greutate poate fi de până la infinit. Udeříte dieta. După câteva săptămâni de obosit. De multe ori anume, după ce bunica ta primește aceste chiftele. Așa că lăsați-o să perechi împinge, eu vă dau. În câteva săptămâni, veți descoperi că sunteți cumva a încetat să piardă în greutate. Dobândi. Ei bine, în jurnal, puteți găsi frumoasa noua dieta. Pur și simplu … Și din nou în joc. Din nou în câteva săptămâni. Prin urmare, puteți pierde în greutate de fapt, nu în mod constant, iar singurul rezultat al acestei leagăn va fi că tot mai gros. Totodată, o mare parte din timp sunteți încercarea de a pierde in greutate … Instrucțiunii cu privire la modul de a pierde in greutate deja a dat de înțeles la început. Acest lucru va însemna frontala atac pe întregul stil de viață. Dacă credeți că, undeva faci o greșeală. Încă mai probabil ceea ce faci câteva greșeli pe mai multe niveluri. Pentru a pierde in greutate, este necesar de aceste erori, de a identifica și ulterior a elimina. Cu alte cuvinte, aveți nevoie pentru a elimina cauza de a câștiga.

exemplu: aveți o găleată, în care curge apa. Ai lui, dar doriți să aveți un gol. Este o prostie să ia cupa și începe să se scurgă de apă! Prin urmare, nimic, de fapt, nu pentru a atinge. Doar naděláte … dar Daca opri fluxul de apă, atunci are sens apă începe chiar ajuta. Chiar dacă ar face-o, dar nu a făcut – apa se evapora.

Da, este, chiar și în cazul în care doriți pentru a pierde in greutate rapid. Nu are sens să se aventureze într-un regim alimentar rigid, dacă nu știți cum este. Pur și simplu a luat și câteva săptămâni, ea a întrebat-o cum de a pierde in greutate … Dacă în loc de pierdere în greutate, veți rațional stil de viață, este același lucru ca în cazul în care el s-a oprit, apa. Sunteți incepand de a mânca o cantitate suficientă de hrană. Sunteți incepand de a face sport, de a se odihni și de a dormi în mod corespunzător. Nu au nevoie de nimic, și de kilogramele în plus încep să-și piardă.

Organismul nu va păstra o rezervă de grăsime, ca nu are nevoie. Așa că trebuie să facem ceva, că organismul trimite un semnal: stock de la sine. Acest semnal trimite, prin schimbarea stilului de viață.

 • Începi cu fier regularitate de 5 ori pe zi. La fiecare 3 ore într-un vas. Regularitatea în alimentație determină organismul începe să normaliza procesele metabolice. Pe termen lung, mese regulate pur și simplu nevoie pentru a hubli. O mulțime de exemple, când gros, oamenii au plecat în vacanță, în cazul în care desfătat – de 5 ori pe zi, nutriție și nu este destul de sănătos. Cu toate acestea, în 2 săptămâni zhubli. Doar aici regularitatea și furnizarea de un pic de mișcare.
 • Puteți începe să bea apă în mod regulat. De înregistrare a doi-trei litri de luat în considerare este cât de puțin.
 • Reduce nivelul de stres. Stresul este un cuvânt care indică volumul de muncă. Greutatea corpului, nu de a pierde in greutate – pentru că în vremuri rele. Și cum de a reduce stresul? De rezolvare a problemelor, nu terorizează la locul de muncă. După locul de muncă, găsiți timp pentru odihnă și de înregistrare a spěte 8 ore. Nu spune: „este imposibil”. Intreaba-te la întrebarea „cum se face”. De fapt, acesta este unul dintre principalele răspunsuri la întrebarea cum să piardă în greutate.
 • Începeți prin a face sport. Nu trebuie imediat să dea spectacole la medalia olimpică. Pur și simplu, atunci când, la introducerea începeți să mergeți la rapid plimbare. Într-o zi o astfel de oră. Și acesta este doar începutul pentru a hubli. Ar fi mai bine dacă adăugați un fel de exerciții pentru întărirea mușchilor, dar acestea nu sunt nimic în nici o grabă. Dacă nu ești antrenat, începeți în câteva minute de mers pe jos. Mâine mai mult de câteva minute. În fiecare zi, adăugați, astfel încât să puteți obține aproximativ o oră pe zi. Dacă aveți acest lucru va merge, atunci căutați un antrenor personal, și el vă va spune ce să facă pentru tine.
 • În timp ce în vacanță, puteți găsi timp pentru a dovzdelali. Dedicați câteva săptămâni, citind cărți despre nutriție, despre pierderea în greutate, despre modul de viață sănătos. Fără aceste informații, vă întrebarea cum să piardă în greutate, după cum se pare, este destul de imposibil. Naletíte fiecare prostie publicitate și dieta. Gândiți-vă că un pic mai dur cartea se poate citi în jur de 8-12 ore. Nu este astfel de mare de investiții. Ceea ce veți învăța acest lucru vă va oferi mai mult decât dacă ar fi în acest moment pentru a citi femei pomlouvači, sau uitam la televizor. Ei bine, recomand, dacă acest lucru de mai multe cărți! Mai multe informații diferite, cu atât mai bine.

Aceste momente sunt răspunsul la întrebarea cum să piardă în greutate. Se înțelege că, dacă sunteți doar la început, aproximativ la tine în cap roiesc o mulțime de întrebări. Că există, că nu există. Ca excepții, și că este mai bine pentru ciclism sau înot. Astfel de întrebări absolut normale. Așa funcționează creierul nostru. Dacă îi dai o sarcină sau un scop, trece pe pilot automat și se mișcă în scopul. Pe această temă am scris mai multe în carte și pe site-ul, Cum de a reuși.

Pentru ca creierul ar putea să urmeze la țintă, trebuie să știți răspunsurile la întrebări. Este o tendință naturală, ce vrei, pentru a fi competitive. Întrebarea cum să piardă în greutate și, astfel, provoacă o mulțime de întrebări. Aveți nevoie de informații. Dar nu telegraf. Trebuie să fie o cunoaștere mai profundă. Cu fiecare răspuns, pentru că apare următoarea întrebare. Prin urmare, cel mai bun mod de a pierde in greutate este faptul că la începutul anului de studiu.

Dacă aveți cunoștințe, sunteți pe drumul cel bun

Din propria experiență știu că pierderea în greutate fără cunoștințe doar o încercare zadarnică. Degeaba mă întrebi, pierdere rapidă în greutate, dacă nu știți cum să mănânce. Să învețe elementele de bază de alimentare nu este atât de dificil pe cât pare la prima vedere. Știu, acest lucru este, probabil, la începutul anului va fi pentru tine o neorganizat. Toate aceste glucide, proteine, grăsimi, calorii și jouly. Poate chiar nu te va opri. Ei bine, dacă supraviețui, veți descoperi rapid că principiile sănătoase de alimentare nu este atât de mult, că poate fi relativ ușor de înțeles și de memorat. Vrea să investească timp și răbdare.

Cei mai mulți oameni, în ciuda faptului că, întrebând cum de a pierde in greutate rapid, dar aș dori să aud doar un ghid. Ei se așteaptă ca au ceva interzis, ceva va fi, poate, există și, probabil, nu le gust. Aceasta noțiuni generale despre dieta. Dar, în același timp, nu au cunoștințe de bază, de a deveni victima unei fraude. Naletí pe unele bine rostite dieta, sau cumpără orice exagerate de droguri, în speranța că acesta este un mod real de a pierde in greutate. Nu. De ce? Pentru că acest lucru nu este de a elimina cauza. Nu a trecut această apă, care expiră la banca …

În timp ce nu sunteți familiarizați cu elementele de bază de nutriție, este puțin probabil, se va dovedi că dumneavoastră životosprávě provoacă obezitatea. Dacă nu aveți o idee despre ce produse sunt potrivite, că a devenit o victimă de publicitate. Veți crede că pe câmpurile sunt potrivite doar pentru că pe ele este scris „slim line” și „fără zahăr”. Cine are cunoștințe de bază, acela știe că, de fapt, nu este potrivit, și conduce la cele mai ieftine puteți face propria dvs., și este de dorit. Dacă ați văzut cel puțin un episod Esti ceea ce mananci, deci cu siguranta ai observat că unul dintre primele lucruri a fost verificarea frigider. Este un început bun pentru a pierde in greutate. În fiecare familie, în cazul în care există pline de oameni, puteți găsi mai multe sau cele mai multe produse nepotrivite. Că cu ei? Acest lucru este de a mânca și de a câștiga în greutate? Nu. Dă-le sau de a respinge. Asigurați-versiune de apartament. Orice aliment care nu este potrivit pentru scenariul de dieta nu este pentru tine, ce să fac. Nu va fi benefic nici pentru tine, nici pentru soțul ei, nici pentru copii.

În acest caz, alimentația rațională, interesant. Ceea ce pentru sănătate este recomandabil aproape întotdeauna. Dacă sunteți în căutarea pentru instrucțiuni, cum de a reduce riscul de a dezvolta cancer, riscul unei afectiuni cardiovasculare, reduce problemele cu diabet zaharat sau sunteți în căutarea pentru o modalitate de cum să piardă în greutate – o armă în formă de produse alimentare de tot aceeași. O mulțime de legume, fructe și nuci. (În timpul dieta cu fructe un pic mai atent, dulce tipuri prefera škrťte.) De multe ori legume, paine din cereale integrale, anexe, paste, pâine. Mai puține produse de origine animală, cum ar fi carne, unt, ouă, lapte și produse lactate. Putin grase. Nici de zahăr și dulciuri, nimic prajit, fritované … Acestea sunt principalele modalități de a pierde in greutate.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/alegesanatatea-blog.ro/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ