Sunteți îngrijorat cu privire la dureri de picioare?

0
938

Picioarele poartă greutatea corpului nostru pe tot parcursul vieții, acest ghid nu este obligatoriu pentru nimeni dintre noi nu este o veste. Cu toate acestea, nu toate picioarele, după ce ne pasă. Ca urmare de multe ori de durere și edem la Picioarele poartă greutateanivelul picioarelor, care pot ztrpčit, activități de zi cu zi și coșmaruri, mai ales la femei părți a populației.

Prin urmare, este nevoie de timp pentru a înțelege că este vorba despre o logică de reacție a corpului nostru, când au nepečujeme corect.

De foarte multe ori, de obicei, cauza acestor probleme insuficienței venoase. L-semne exterioare, anume sentimentul de greutate in picioare, umflarea picioarelor, sau chiar inestetice, zduřelé vene. Potrivit statisticilor apar la 70% din populația feminină, inclusiv statistice în mod explicit duc.

În țările industrializate țări, apariția lor este, fără îndoială, legată de actualul mod de viață, care se caracterizează prin foarte multe ori deficitul de mișcare, mult poziția așezat sau, dimpotrivă, lung garaj la desfășurarea lecțiilor. La cei care suferă de această boală, includ persoanele cu așa-numitele locuri de muncă sedentar, prin urmare, bancar úřednice, casier în hypermarketech și de foarte multe ori, chiar și oamenii care lucrează la calculator.

A doua categorie sunt cei care își fac treaba, în această sală, astfel, chelnerițe, bucătari, vânzători, frizeri, medical, asistentă medicală, dar și, de exemplu, stomatologi. Munca lor, dimpotrivă, necesită, în primul rând, de lungă durată, de multe ori fără posibilități de ceva timp pentru a sta și bucurați-vă picioarele au nevoie de odihnă, și în al doilea rând, în unele profesii, de multe ori asociate cu zvedáním grele.

http://www.descopera.ro

Acești oameni, treptat, se întâmplă de transmitere a presiunii venoase și în vasele mici și capilare. Efectul, umflarea picioarelor, ulterior, poate duce chiar la deteriorarea stării de nutriție a pielii, se produce o pigmentare, de slăbiciune și de rău chiar vindecarea micilor leziuni. În cazuri extreme, aceste probleme duc la crearea de bércového ulcere de origine venoasă.

Deranjante simptome ale bolii

  • oboseala picioarelor
  • un sentiment de tensiune și de greutate în picioare
  • armura
  • crampe de noapte

Simptomele neplăcute în mod inevitabil, crește în timpul zilei, când pe picioare indică volumul de muncă, în special în mediul cald și acționează ca un catalizator de deteriorare descrise simptome. Acestea sunt, în principiu, poate fi de la zi la zi, pe de altă parte, cu toate acestea, de multe ori apar crampe de noapte, care de multe ori se trezesc din somn. La persoanele cu numeroase locuri de muncă, în mod normal, în timpul sărbătorilor și în zilele de odihnă se efectuează în zone cu activitate fizică , pentru a vă ajuta, sau dispariția dificultăți.

– Și exercite puterea prin urmare, întrebarea dacă este posibil pentru a preveni oboseala și urmată de dureri de picioare. Deși percepția durerii și oboselii-este foarte individuală întrebare, partide de prevenire a acestor probleme o serie de sfaturi.

Deranjante simptome ale boliiSfaturile noastre

Ac băi întins lor bine amelioreaza durerea

Ac băi pentru picioare revigorant și relaxant, cu toate acestea, ar trebui să adere la anumite reguli. Začínejte cu apă rece, timp de aproximativ un minut și apoi cu apă caldă, aproximativ o jumătate de minut. Bai ieși din nou cu apă rece. Una dintre forme este střídavá de baie pentru picioare în două vaničkách cu apă rece și apă caldă. Un sfat bun pentru a deșuruba боеголовкой duș și direct de curentul de apă, masaj de caviar și svalovinu. Ar trebui să fie luate pentru a evita, cu toate acestea, răcită și apă caldă, este o combinație de tulburări de vascularizație poate provoca probleme!

Picioarele în sus

Cunoscut și dovedit, reteta de la durere și umflarea în picioare, localitatea lor: să se Întindă și să ridice picioarele în sus, în acest caz este necesară afirmarea lor (de exemplu, pereți). Perfect pentru a reconcilia picioarele, astfel încât acestea au fost de aproximativ 30 cm mai sus decât capul, lichid de edem, deci, probabil, mai ușor se va scurge.

Masaj cu molitanovými bile

Masajul, în general, ajută la un astfel de mușchi, și așa va fi la picioarele tale. În cele mai multe case, aceștia vor găsi molitanové bile, jucaria preferata nu numai de copii, dar și de animale. Pe minge, ridicați-vă chodidlem și stlačujte-l la pământ. Treptat, așa promasírujte fiecare centimetru și skončete în călcâi. Apoi, de mai multe ori poválejte de la călcâi până la Masaj cu molitanovými bileprstům și din nou înapoi pe picioare. Acest masaj ajută pentru a scăpa nu numai mușchii gambei, gleznei și tendonul piciorului și picior, de creștere.

Magazin de încălțăminte în a doua jumătate a zilei

Investiți în achiziționarea de pantofi de calitate și, poate, elastice de ciorapi, care acționează în scop profilactic împotriva umflarea și varice. Un sfat bun, să cumpere pantofi în după-amiaza, astfel încât, în timp, atunci când picioarele sunt în principal oteklejší, iar aceasta înseamnă mai mult. Fără îndoială, este în valoare de a găti acasă, chiar înainte de presupusa de cumpărare, hârtie asistent.

Ridicați-vă pe o foaie de hârtie, transferați în picioare toată greutatea, în creion obtáhněte linia picioarelor și forma finală a tăiat. Atunci când cumpără apoi compara podrážku cu nákresem, imediat se vede, dacă nu doriți să cumpere prea îngust, lung, sau, dimpotrivă, cizme scurte. Dacă utilizați tălpi interioare ortopedice, desigur, nu uitați să o cumpere, nu în toate tipurile de pantofi, pentru că aceste dispozitive sunt.

În botníku cele mai multe femei, nu trebuie să ratați pantofi pentru evenimente sociale. Cu toate acestea, navigatie faceți griji că le pot majitelku foarte potrápit, pentru a le purta prin urmare, numai în festive cazuri, pe termenul dorit. Sfat: atunci când pe tocuri, așa că maxim la o înălțime de până la trei centimetri.

Nu uitați că, dacă voi faceți lor, picioarele și cu regularitate cea mai bună îngrijire și de relief, desigur, nu-ți este benefic.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/alegesanatatea-blog.ro/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ