UMFLAREA PICIOARELOR nu Subestima, acestea pot fi un semn de boli mortale!

0
670

Strică aspectul estetic, neplăcute, dureroase, pot fi un semn de boli grave. Probleme cu dungiEste vorba despre castan membrelor inferioare.

Umflăturile formate prin acumularea de lichid în межклеточном spațiu țesuturilor moi. Motive de ce se întâmplă așa de mult. În cazul în care membrele inferioare sunt cele mai frecvente cauze de probleme cu venele, lymfatickým sistem de accidente și posttraumatice stare heart probleme, boli de rinichi sau de ficat, poate fi, de rău, funcționează tiroida.

Probleme cu dungi

Edemele apărute în rezultatul problemei venos zásobením a membrelor inferioare se caracterizează prin faptul că nu ambele membrelor inferioare simultan sau în egală măsură.

Motivele care pot sta în spatele deteriorare a fluxului de sânge în venele membrelor inferioare este mai mare. Cu margini ascuțite poate fi numit tromboză venoasă profundă, leziuni sau prea înguste sádru, poate, cu alte afirmații, care împiedică libera circulație a sângelui. Din motive cronice, cel mai adesea, este vorba despre insuficienta venoasa, atunci există varice, este cunoscut sub numele de varice, și cronică trombotický închiderea superficiale sau profunde ale venelor. Mai puțin frecvente, dar mai grave, cauza este o tumora sau patologice creșterea ganglionilor limfatici în zona pelviană sau în zona inghinală, care provoacă presiune pe vasele de sange de la nivelul membrelor inferioare.

Edemele cauzate de leziuni sau afectări a alimentării cu sânge, de obicei, moi, flexibile și pot fi dureroase la palpare. Pe extremitatea afectată, se întâmplă din cauza slaba vascularizație chiar și la modificări de culoare.

Umflarea membrelor la trombóze în principal, este unilateral, prin palpare poate fi dureros, spontan gravă și are o tendință de creștere. De multe ori nasedá pe cele mai recente post-traumatic de stare, znehybněním membrelor sau apare după o lungă călătorie, atunci când într-un impas fluxul de sânge venos de sistem.

Limfatici umflarea

În plus, sistemul venos poate umflarea picioarelor poate fi din cauza obiceiurilor funcțiile sistemului limfatic. Dacă această problemă se produce umflarea degetelor de la mâini și de nártů picioare, care, în timp, treptat, tot mai rău și mai rău, și împinge în sus din partea de jos a membrelor. Tumora la palpare uri, pentru cauciuc și nebolestivý. Caracteristic pentru acest tip de cancer este că, chiar și modul de hibernare nu este de a ajuta îmbunătăți foarte mult starea ei.

Edemele apărute în legătură cu greșit, funcționează lymfatickým sistem pot fi asociate cu malformații congenitale sau de deteriorare a vaselor limfatice, care pot apărea în boli infecțioase, cum ar fi trandafiri (erysipel), sau după un accident.

Tratamentul de cancer a sistemului limfatic, în total, de tratament, starea se va imbunatati considerabil, și, de asemenea, un masaj la nivelul membrelor sau lymfodrenáže. Tratamentul poate fi început numai după o examinare atentă, care definește în mod clar, este o cauza de edem problema pe site-ul, vene, limfatice, fie că este vorba despre o combinație a celor două. Când necazurile poate inima sau de rinichi

Umflarea membrelor inferioare poate fi asociat cu mai multe dificultăți mai mari în boli ale organelor. În umflături, în special în jurul gleznelor, ar putea surveni ca urmare a unei afectiuni cardiovasculare. În acest caz, se produce edem moale, care apare la ambele extremități și se agravează în timpul zilei, mai spre seară. Pe timp de noapte culcat invers umflarea plecat.

Limfatici umflareaLa fel ca și în rinichi, în cazul în care tumora apare ca urmare a lipsei de proteine, care își pierd bolnavi de rinichi. Sarcina de proteine reține lichid în vasele de sânge, și, dacă acest lucru nu se întâmplă, lichid, pătrunzând prin pereții vaselor de sânge și se acumulează în țesuturile moi. Mai întâi are loc umflarea membrelor inferioare, și a format treptat, umflarea țesuturilor corpului. Această formă gravă de povšechného edem profesional numit anasarka.

În cazul în care problema?

În caz de edem la nivelul membrelor inferioare, întotdeauna trebuie să dau seama care sunt cauzele de edem a apărut. Dacă este vorba despre un pat cu ортопедическим lucru, sau dacă problema este legată de comun intern de boală. Dacă acest lucru va duce la apariția de edem și aceste sunt repetate, este recomandabil de a vizita un medic, care va va oferi proceduri.

Acest lucru înseamnă că, pentru a recomanda o metodă adecvată de cercetare, de exemplu, cu ultrasunete a vaselor de sange de la picioare, analize de sange, eventual, alte sondaje, și apoi vă va prescrie și un tratament adecvat. În caz de întrebări sau dacă este necesar podrobnějšího de cercetare pacientul poate fi trimis la interne de urgență, de specialitate cardio-angiological la locul de muncă, sau la dermatologie sau ortopedie. „Křečáky”, sau vene varicoase ale membrelor inferioare

Varice simptome ale bolii venoase cronice. Insuficiență venoasă se manifestă, de exemplu, mravenčením, bolestivostí și umflarea sau inestetice de colorare a tesutului subcutanat de la nivelul membrelor. Varicele sunt cele mai frecventProbleme cu dungie cauze cronice, edem la nivelul membrelor inferioare. Apariția lor este legată de funcționarea incorectă žilních supape suprafață de sânge în sistemul venelor, care ajuta la arterială fluxul de odkysličené de sânge împotriva gravitației în sus la inima.

În stare de funcționare žilních supape de sânge în vene începe să městnat, în continuare, venele se dilata, acestea creează un orar și provoacă o mulțime de probleme. La riscant factori sunt: predispoziția genetică, excesul de greutate și de lungă durată în picioare, la femei în timpul sarcinii greutatea fătului comprima venele din pelvis. În prevenirea varicelor, un stil de viață sănătos și mișcare corectă.

Medicina modernă oferă o mulțime de opțiuni, cum pentru a calma picioarele cu varice venoase. Poate fi purtat kompresivních de reproducere, aplicarea de geluri speciale și creme, există, de asemenea, medicamente sau suplimente, întărește pereții venelor, desigur, poate fi făcut în îndepărtarea chirurgicală a venelor.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/alegesanatatea-blog.ro/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ