Vă place corpul tau, te place!

0
964

Vorbesc despre asta în orice jurnal, și este aproape la fel de enervant ca ohraná cântec la radio. Nu tu, dar cineva a spus cum să facă acest lucru și că, pentru trupul aici, merge până la ultimul loc?

Vă place corpul tau, te place!

De câte ori puteți doar în ultima lună, a declarat: „arăt groaznic. Tlustě.” Și aceasta este doar pentru a dvs. de prieteni, partener sau de familie, nu a convins, ce bine arăți. Și când el a spus acest lucru, cât de mult timp le-au crezut? Când vă conectați la Google formularea „îmi iubesc corpul”, bazat pe mai mult de jumătate de milion de link-uri. Dragostea fizică față de sine începe să fie aproape la fel de bun și de afaceri, ca și o altă formulă magică – schimbări în viață. Atunci când cu privire la modul de a iubi corpul tau, diskutovala cu koučkou Eva Markovou, ea mi-a spus că astfel de teme deja fiori.

„Într-adevăr, trebuie să ne amintim că organismul dumneavoastră? Cine sunt eu? Doar ceva imaterial, activitatea mentală, că propria greutate corporală într-o cutie? Da, nu este. Mi-este număr întreg. Și dacă cineva trebuie să învețe să iubească trupul, zice, că, de fapt, nu-i place deloc, spune specialistul. Eva Marková în practica lor vypozorovala, că și femeile, și bărbații, care resping aspectul, greutatea sau, poate, culoarea corpului, ca de obicei, „nu-mi place” ceva diferit, în principiu, ca toate. „Pe corp, că se vede mai bine, acest lucru este pur și simplu zboară”, este de părere specialistul.

În acest caz, se duce după ea și o întrebare completă sebepřijetí, care nu sunt legate de faptul că dacă arăți ca Jennifer Lopez sau mama Škopková Soare, fân…, Desigur, nu poate merge prost. Cine spune că pasă cum arăți ca un prost. Dar aspectul nostru este o reflectare a gândirii noastre. Cum vorbim, cât de mult apreciem ca líčíme și toate celelalte, este o reflectare a ceea ce se întâmplă în sufletul nostru, și nu invers.

IA ÎN TIMP

Am o prietena care în ultimul timp a pierdut in greutate. Atunci când am vorbit despre modul în care acest lucru după mai mulți ani de nereușite diete a reușit, nu a ajuns la ceea ce a fost prima și, poate, în general, cel mai important pas, care este pe cale de sebelásce și tot ce este cu ea, după primirea prin urmare, pentru tine ideal křivkám, aveți nevoie pentru a face acest lucru: să înceapă să se gândească despre sine.

Andrea va pe tine si corpul, pe scurt, de a face timp Neodbývat. Să mănânce în mod regulat și să mănânce din lucrurile corecte. Sport. Eu știu că toate instrucțiunile de pe sebelásku scrie că, atunci când dimineața stoupnete în fața oglinzii și de mai multe ori, din nou, „îmi place”, vă va duce la obiectivul. Dar, cu mâna pe inimă: aceasta este, probabil, nu va ajuta, dacă aveți o sută cincisprezece kilograme, și neohnete, pentru a veche șireturi u-bot.

Dragostea de sine mai mult decât despre magice formulích despre energie, pe care trebuie să investească în tine. Și să recunoaștem în mod direct, în principal, femeile nu au fost stabilite. Am folosit pentru a avea grijă de copii, parteneri, părinți, câini, pisici, animale de companie și vybičováváme un nu-brainer, să funcționeze mai bine, pentru alții au dovedit că suntem perfecți. Ei înșiși, cu toate acestea, ne lăsăm grijile lumii de APOI, pentru că este, totuși, cumva vydržíme.

Ideea este, atunci când rozhlédnete în jurul valorii de, că este sigur pe sine, bine proporționat și femei frumoase, care se poate găsi timp pentru Femei, care își dau seama că mai bine se vor simți ei înșiși, cu atât mai bine vor trăi cei dragi lor. Și primul pas spre sebelásce începe acum, nevoie de două luni odkládanou manichiură sau pedichiură. Deci: mai departe. Deja astăzi!

ALB-NEGRU MOD DE GÂNDIRE

Pentru a avea energie și a fost gata în sine de a investi, trebuie să găsească un motiv de ce acest lucru nu se face, asa ca de ce nu vă place. Ca niște copii mici, desigur, ar dori să aibă, dar atunci când a trebuit să vină un moment când te gândești la tine s-au schimbat. Astfel, una dintre cele mai eficiente instrumente, cum de a îmbunătăți relațiile la sine, de exemplu, mental training, în care zbavujete negative programe din trecut.

Un exemplu concret: un om crede că este o prostie. Devine, astfel, sarcina de a, el a amintit, atunci când în viața ta s-a comportat cu înțelepciune, sau chiar de înțelepciune. Prima reacție la această sarcină, puteți face la domiciliu pentru tine, ca de obicei, mávnutí de mâini și de faptul că sarcina vykašlete. Când stai în practică, de la antrenori sau de la un psiholog, în cazul în care „trebuie”, inclusiv, de obicei, un șoc. Oamenii vykrucují că nimic de acest fel, desigur, nu pot aminti, și dacă, în acest caz, nu este necesar să menționăm. Dar cu timpul vei înțelege că cel mai prost lucru pe care o fac, este un joc de propriile prostii. Și apoi, ei sunt dispuși să o opinie despre ei înșiși modificați.

Din păcate, tot mai des se întâmplă că cei mai mulți oameni pot să recunoască greșelile lor, decât să recunoască faptul că acestea au, de asemenea, unele caracteristici. Societatea modernă, trebuie să în ele poate oferi rapid și extrem de vin de droguri: un nou coafura, garderoba noua, liposuctia sau implanturi mamare cu clinica de medicină estetică. „Motivul real nelásky reciproc, dar, de fapt, nu poate rezolva bisturiu sau laser. Singura opțiune este să deschideți-l și de a activa pe ea”, subliniază koučka Eva Marková, care, în practica lor, în ultimul timp, am observat și un alt fenomen. Un număr de femei, potrivit lui, refuzul de a lua grijă de mine, când acolo, în cazul în care doriți să fie – pur și simplu atunci când aveți nevoie, prea gros sau mai vechi, mai degrabă, vor spune că nu există nici un punct în a încerca și chátrají. La suflet și la trup.

În koučky este rezultatul alb-negru de gândire, care ne podsouvá mediul și mass-media, pe care, de altfel, specifică și jurnalist american Jamie Kat Callanová, care a scris recent: „21. la noi într-o singură bucată trimite un mesaj, că zilnic grija de sine – exercitii sănătoasă și un regim alimentar echilibrat, o picătură de bucurie, apoi modificări minore – este teribil de plictisitor. De ce nepočkat, complet neodkveteme, și apoi du-te la o mare operațiune? Sau de a găsi un fel de magică dieta? Sau de a angaja un guru de fitness?” Apoi ieși în lume, extrem de proměněná, slab, frumos, minunat, ca într-un basm despre Castelul!

ÎNCET ȘI ÎNCĂ

Cu mentalitatea „totul sau nimic” – este și o problemă, numai că duce la un sentiment de disconfort, de veșnică nemulțumire și convingerea că nu sunt suficient de bine, să nu mai vorbim de perfect, ceea ce împiedică să se simtă fericiți. Pe scurt, un cerc vicios. Atunci când, să zicem, de exemplu, multe zhubnete, aceasta, la rândul său, naberete toate kilogramele înapoi, și trebuie să dea încă o dată în luptă, e poate de serios se agită ta stima de sine. Prin urmare, nu te lăsa schématům rapide metamorfóz, care lucrează numai pe ecranele televizoarelor. Impactul sebelásce și sentimentul că singuri veți fi mulțumit, are nevoie de zi cu zi, care pot fi. Acest lucru se întâmplă în timpul nopții, și asta se va întâmpla datorită operațiunii pentru care se poate da půlroční de salarizare.

De exemplu, în limba Franceză, în ciuda lor fizice dimensiuni, niciodată nu se va termina de frumusețe, dar nu o grosime de conectare și de joc, poate fi din cauza excesului de greutate odhlásily masaj, nenamazaly corp după baie, lapte sau nekoupily rochii care le plac. Pentru că tocmai despre acest sentiment. Că, chiar dacă nu aveți perfectă măsură, poți să zâmbească dimineața, dacă vă place să te îmbraci, astfel, și vrei să faci ceva pentru a o a fost chiar fericit – și atunci, poate chiar mai subtire? Și chiar și în momente când părăsesc partenerul de viață, vă veți pierde locul de muncă sau în viața ta se întâmplă ceva grav.

„Eu vorbesc de această perioadă locale gripa. O săptămână, două, nimic nu se poate, dar știți, de asemenea, că este trecător. Femeia, care este despre tine, nu mai avea grijă de, de fapt, proclamă că toată preocuparea numai pentru alții. Numai atunci când se va întoarce’ în sine pentru sine, descoperă că încă nu știa. Că cel mai important om din lume, care ar trebui să ne bucurăm împreună cu ea, și ea însăși”, – rezumă expert.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/alegesanatatea-blog.ro/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ