Varicele se aplică ierburi, alimentația corectă, odihnă și mișcare

0
850

Probleme cu sistemul venos-nu în populația noastră nu este unic. Ce probleme de sănătate cu ajutorul plantelor medicinale, și aproape fără de chimie, vom vorbi în articolul de astăzi…

Pentru început, un pic de anatomie

Pentru început, un pic de anatomieVenele au sarcina de derivație a sângelui din membrele inferioare spre inima. În acest scop au valve care previn inversă de sange. Atunci când, cu toate acestea, slabit, zidurile vienei permite, diametrul ei, prin urmare, sunt în expansiune, supape de oprire de aprovizionare și suficiente pentru a preveni inversă de curent. Sângele este propriu excesul de greutate este rapidă a reveni la inima.

Pe žilních pereți încep să creeze o astfel de nișă, în care sângele începe să městnat și deja a participa în circulație. Rezultatul este că sângele nu este suficient oxigen, și, prin urmare, începe să aibă complicații, inflamație, creșterea și bércovým vředům.

Că încă afectează apariția varicelor?

În caz de varice sunt implicate și alte consecințe – lipsa de mișcare, un stil de viață sedentar profesii, sarcinii, îndelungat în picioare sau pe scaune, obezitatea, dieta nesănătoasă, fumatul, consumul de preparate hormonale. Handicap pentru a obține, atunci, în afară de estetică a problemei, se plâng de umflare, senzație de grele picioarele obosite, senzație de arsură, mâncărime, senzație de furnicături sau de hipersensibilitate, până la durere.

Varicele din punct de vedere al medicinii alternative

Din punct de vedere al medicinii alternative varice este rezultatul unui dezechilibru în ficat și splină. Aceste organe, împreună cu inima este responsabil pentru elasticitatea pereților vaselor de sânge, furnizează acestora din alimente přeměněnými substanțe nutritive. Slăbiciunea lor este, de obicei, este asociat cu numeroase psihice de încărcare și de rău de alimentare, în cazul în care predomină exces de carne, přepálených de grăsime, lapte de vacă, făină albă și zahăr. Pereții nu vyživené, oboseală, slăbiciune, apar vânătăi și vene varicoase.

Tratamentul varicelor și ierburi

Plante sunt excelente în prevenirea și tratarea varicelor. Putem lua sub forma de ceaiuri, tincturi și unguente.

Ceai pentru varice

Avem nevoie de: 1 lingura de pampeliškových Ceai pentru varicefrunze, 1 lingura de řebříčku, 1 lingura de slézu, 3 dl de apă clocotită

Procedura: Ierburi se toarnă apă clocotită și toate acestea se lasă 10 minute, să insiste, apoi přecedíme și popíjíme după douškách. Această potabilă de tratament ar trebui să dureze 6 săptămâni.

Rutin-defender vene

Calitatea venos sistemul suportă proceduri, a căror principală sursă este hrisca, coacăze negre și arónie (negru jeřabina).

Începem ziua cu pohankovým ceai!

Avem nevoie de: 1 lingura de hrisca lámanky (nasekaná hrișcă, în această formă, se poate cumpara), 3 dl de apă clocotită

Procedura: Pohanku se toarnă apă clocotită și toate acestea se lasă timp de 20 de minute, să insiste, apoi přecedíme și ceaiul în sine putem bea. Momentul perfect, sorbindu-6 luni.

O băutură pentru a stimula circulația sângelui și de a consolida venele si vasele de sange

Avem nevoie de: 2 dl suc de arónie, 2 dl suc de sfeclă roșie, 1 dl suc de rakytníku, 1 dl suc de lamaie

Procedura: Toate aceste ingrediente se amestecă împreună și popíjíme pe zi, timp de 6 săptămâni.

Albeno – o parte din coaja de lamaie

Diametru coaja de lamaie – albeno, bogat antioxidant vegetal (bioflavonoid) lămâi, care întărește în mod eficient și de a reduce durerile pereților venelor și vlásečnic. Poate fi, prin urmare, utilizarea eficientă și prevenire a varicelor. Pentru consumul vom folosi de lamaie ca bio.

Băutură din coaja de lamaie

Chimic neošetřenou interne șoriciul rasă de la 1 lămâie rozmixujeme în 3 dl de apă și se bea după douškách.

Uleiuri vegetale aduc beneficii pentru întregul organism

Uimitor de amplificare și proprietăți anti-inflamatorii au acizi omega-3 și omega-9 acizi grași nesaturați. Putem găsi în lněném, dýňovém sau pupalkovém de ulei.

Se recomandă utilizarea:

1 dată pe zi 1 lingurita de oricare dintre cele de mai sus uleiuri

Trebuie avut grijă suficientă de drenaj de lichid limfatic

Varicele pot calma lymfatickou de masaj, aceasta tehnica este odčerpáme excesul de lichid limfatic și rozproudíme astfel circulația sângelui. Metoda, deși sunt foarte eficiente, dar nu în mod direct motive, mai degrabă ajută temporar este de a elimina simptomele.

Masaj ușor končetinám

În scop profilactic masírujeme picioarele în zona tibiei měsíčkovou unguente. În caz de dureri acute, și în timpul care începe să curgă de inflamație-este un amestec de brânză de vaci și měsíčkové unguente. Ambele compoziția amestecului și rezultă un amestec de přiložíme pe zona afectată și se lasă timp de 2 ore pentru a lucra.

Ce să facă în caz de durere acută?

Měsíčková unguent are un efect terapeutic

Calendula are excelente proprietati anti-inflamatorii, vindecare, dar, de asemenea, club de efect. În probleme poate fi acest unguent de 2 ori pe zi potíráme durere de locuri.

Locurile dureroase zklidníme zelnými faianta

Frunzele proaspete de varza diferă de la o medie de roci řapíku, rola un pic pomačkáme, přiložíme în 2-3 straturi de vene și ovážeme. Compresa se lasă la 4 ore de lucru.

Cartofi compresa rece, varice

Foarte eficiente sunt împachetări cu strouhaných cartof crud, au exact liniștitor și astringent acțiune.

Importantă este mișcarea și odihna!Importantă este mișcarea și odihna!

Călcare de apă ajută la circulația sângelui

Foarte utile regulate, așa-numitele „călcare de apă”. Noi ne facem zilnic timp de 3 minute într-o baie umplut pe jumătate cu apă.

Vacanta cu picioarele în partea de sus a

Așezat sau culcat confortabil pentru picioarele mai sus decât corpul. Chiar pat ar trebui să aibă o parte în picioare, a ridicat la sângelui și a limfei, mai bine cu picioarele se vor scurge. Restul, putem aprofunda, de a asculta muzica de relaxare, panouri medicinale cu pietre și aromoterapie.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/alegesanatatea-blog.ro/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ