Vene varicoase – tratament general

0
1101

În timpul primului prima consultatie va fi detectat starea Dumneavoastră generală de sănătate. Konzultující medicul evaluează starea generală de sănătate, a suferit de boli, operații și împreună vom găsi unele ereditare de sarcină. Vor fi studiate în detaliu clinic vasculare ale membrelor inferioare (sau a arterelor profunde și superficiale), mai întâi la clinica, apoi color duplexním ultrasunete.

Pe baza acestor examene, vă oferim asistență medicală de procedură, care constă întotdeauna în combinație tratament conservator și diferite forme de tratament invaziv. Dacă în sine, de a vorbi în sistemul de soluții, va fi prezentat regulile de operatie, riscurile posibile operațiuni și descrise preoperatorie principiile și regulile necesare pentru postoperatorie. De a oferi posibilitatea pentru a trata aproape toate patologicky modificate venele superficiale, dar încă nu în posibilitățile actuale de medicină a scăpa de, împreună cu varice boala în sine, care pe toată viața. Prin urmare, este de dorit ca, în viitor, de asemenea, să respecte toate măsurile de precauție și regulile de tratament conservator, și asta în ciuda faptului că varicele sunt eliminate.

Tratamentul varicelor conservator și radical – operațional. De operare eficiență de îndepărtare afectate venele superficiale, și am astfel de simptome, inclusiv aspectul membrelor, cu toate acestea, esența bolii nu neovlivníme.

Tratamentul conservator (bandaje de compresie, venotonika, unguente) este baza de tratament, ajută la eliminarea simptomelor și previne deteriorarea, cu toate acestea, vysloveně efectul terapeutic, în sensul de a elimina varice, aduce numai scutire de la simptomele bolii și previne reduce apariția complicațiilor posibile boli (ekzematizace pielii, hiperpigmentare, ulcer de varice…). Cu toate acestea, varice imediat apare, nu ajută decât pentru a elimina sau a se împăca cu ei, venotonika și locale de medicamente în mastích sau injectoarele pot aduce de fapt ameliorarea simptomelor.

Prostect pret, comentarii, efect, aplicarea. În cazul în care pentru a cumpara amazon farmacie sau site-ul web al producătorului

Radicală de tratament a varicelor este în sistemul tradițional sau miniinvazivním eliminarea tuturor vizibile și în special afectate de votare venele superficiale. Înainte de fiecare invazive de intervenții asupra sistemului venos, cu toate acestea, este necesar să se efectueze atentă examen clinic, inclusiv examinarea cu ultrasunete (duplex, ecografie superficială a sistemului venos), pentru că numai astfel putem ajunge la foarte conștient și ștergeți numai acele, care pe o porțiune de trăit, care cu adevărat a suferit, și invers, lasa sănătoase de votare. Numai așa docílíme cel mai bun rezultat.

Normale (mari) varicele pot fi în prezent șterge în mai multe moduri:

  • endovenózní (miniinvazivní) operațiuni cu utilizarea laserului sau radiofrekvence
  • operația clasică
  • tekutinovou sau pěnovou sklerotizací sub control cu ultrasunete

Ретикулярные și vene mici în țesutul subcutanat și pot fi în prezent șterge în mai multe moduri:

  • consiliere flebektomií
  • tekutinovou sau pěnovou sklerotizací

Mikrovarixy (metličkové boli vasculare pe piele) poate fi acum a șterge mai multe moduri:

  • tekutinovou sklerotizací
  • transdermálním așa-numitele „vasculare” lasere

Principiul sklerotizace este saturația varixu substanță care distruge peretelui vascular (endoteliul) a trăit și va provoca artificial inflamație – așa sunt tratați viena, după câteva săptămâni va absorbi. Sklerotizace ambulatoriu metode, limitează client în viața lui-absolut nici mai puțin. Este utilizat, în primul rând, la unele mai puțin dezvoltate forme de varicelor, în special, cosmetice mikrovarixů și retikulárních vene. Unele la locul de muncă folosesc această metodă pentru a trata mai mare stem vene, sub controlul cu ultrasunete. Sklerotizační soluție poate fi aplicată în formă de lichid sau spuma. Cel mai comun efect secundar al tratamentului pete de vârstă, care este un pic reduce popularitatea metodei cosmetice indikacích. În ultimul timp, metoda se confruntă, în special în legătură cu utilizarea sklerotizační spumă, precum și cu dezvoltarea moderna cu ultrasunete epoca renașterii.

Transdermic cu laser foloseste puterea de a absorbi o anumită parte a spectrului luminii de culoare roșie, de sânge barvivu. Prin aderarea laser sonda pe pielea absoarbe energia luminoasa numai într-un loc extinse roșii de servicii, se transformă în căldură, iar cévku arde. Pielii cu laser poate elimina doar mici rosii vasele de sange – mikrovarixy. Pe un principiu similar și în aceleași indikacích funcționează și radio frequency termokoagulační ace, pe care cu succes le folosim în munca noastră.

Operativă eliminarea varicelor astăzi se desfășoară în condiții de ambulator, sub anestezie locală sau în condiții de spitalizare de scurtă durată în spital. Clasice de îndepărtare centrală povrchního venos genunchi (vena saphena magna și vena saphena parva) introducerea de metal sau plastic conductor cu olivkou, în cele din urmă, și-l încântă țesutului subcutanat legate de necesitatea de taiere cuburi (sau sub genunchi) și în třísle și legate de o perioadă lungă de spitalizare și totală sau svodnou sub anestezie. Mai puțin agresiv eliminarea varicelor cu ajutorul invaginačního stripperu. Moderne miniinvazivní metode folosesc în loc de încântare vene metoda zatavení trunchiului venos fibre endovaskulárního laser sau sonda de ablatie termica. Principiul de lucru constă în realizarea controlată de contracție și permanente de închidere a varicelor cu laser sau radiofrecvență de energie, care se află în interiorul viena modificate la energia termică. Energia este transferată de la un generator cu ajutorul unui cateter sau a sondei. Ambele miniinvazivní metode sunt folosite chiar și în locul nostru de muncă. Principalul avantaj al miniinvazivních metode mult mai mic de recuperare post-operatorie, extern – și rezultatele pe termen mediu (în ceea ce privește, din nou, varice), cu toate acestea, comparabile cu cele tradiționale chirurgical metoda.

Mai puțin de varice (așa-numitele ретикулярных) – eliminarea de apă dintre cele mai mici, de aproximativ 3-5 mm, de trecere sau vpichů instrumente speciale de la capitolele 6-10 cm metodă se numește de ambulator flebectomia. Numele nu este necesară, în principal, de cusut, de aici minimă de garda la sol, vânătăi și metodă are foarte bune tratamente de rezultate. Nu puteți să-l utilizați pentru toate tipurile de invaliditate vene, mai ales dacă el este sănătos și principalele trunchiul venos-este doar o modalitate de suplimentare.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/serwe116/domains/alegesanatatea-blog.ro/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LĂSAȚI UN MESAJ